Hyggeligt hvalpetræf.

Mallaig Cliff Hanger - Cæsar.

Dagen i lørdags er beskrevet med billeder under “hvalptræf”. Man finder det under “hvalpe”. En dejlig eftermiddag for både hunde og mennesker. Jeg overvejer lige nu en dag i marts, så der er nogen af dem, der ikke kunne komme, der får muligheden for at komme igen.

Det tager sin tid at opdatere hjemmeside, men der har været helt stille hele formiddagen, så jeg har uden dårlig samvittighed haft mulighed for at bruge tid ved computeren. Der mangler lidt finpudseri af Baloos galleri, men det kommer senere, når webmasteren står op. Jeg må sige, at det er helt utroligt så fin han er blevet efter det hele har fået ro til at hele:-). Dejligt at se ham, Cassie og Cæsar og alle jer andre igår.

Jeg synes lige, at det her billede af en matchende ekvipage skal vises :-).

12-2-2012-14_0.jpg

Tjek linen og halsbåndet – “det er en tysker”, men godt ser de altså ud sammen de to:-).

5 replies
 1. Ulla Mattisson
  Ulla Mattisson says:

  Hej! Tusind tak for i går. Det var super dejligt at se alle de dejlige labber. Unge som ældre. Montie syntes også det var en dejlig eftermiddag sammen med labberne. Special skovturen. Ulla

  Reply
 2. Brit Torp
  Brit Torp says:

  Hejsa 1000 tak for en hyggelig dag i går. Det var sjovt at se de små labbe-børn sammen og deres voksne familiemedlemmer. Asta og Alma havde også en dejlig dag og der var total stilhed på bagsædet, på vejen hjem til Lyngby.
  Kh Brit

  Reply
 3. Maria
  Maria says:

  Hehe.. Hvor er det et fint billede 🙂 Jeg er jo snart installeret i lejligheden så Silja er snart klar til permanent flytning… 🙂

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *