Så smelter sneen:-)).

Silja nyder sneen - så længe den varede.

Nu lysner det i bogstaveligste forstand, og når sneen er væk her om lidt, så kan jeg komme igang med noget seriøs sportræning igen. Jeg har prøvet lidt til med Jesper igår og idag, og jeg bedømmer ham til at have et rigtigt godt potentiale for at gå spor. Man kan jo se meget forskelligt på, hvad er giver en god sporhund, men motivation og koncentration er nøgleord i den forbindelse – efter min mening. Jeg vil aktivere ham igennem sportræning, så tit som min tid tillader det, det giver mening for både mig og ham:-). Træningen med Tea kommer dog på turbo nu, så den er jeg nødt til at vægte tungest.

Ellers vil jeg begynde at se frem til vinterferien her i kommende uge. Hjemmesiden vil også holde lidt fri, det trænger den til;-)).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *