Happy ending

Vinterlege

En noget grå vinterdag. Ikke så kold bare lidt grå og tung, men en god dag blev det alligevel:-). Søde Casper har fået nyt navn – Baloo:-), og han kommer til at blive hos Kathrine og Michael inde i Odense. Når man tænker på, hvad han har gennemgået i sin lille hvalpetid, og hvordan han har kæmpet sig ud af sin sygdom – godt nok kærligt plejet og behandlet så godt som overhovedet muligt, så er han en vinder – og det blev til en “happy ending”. Han er blevet til den sødeste lille gule labbedreng, som man kan forestille sig, og jeg har meget stor forståelse for, at han er sådan en, som man er nødt til at beholde:-). Foreløbig ser jeg ham på lørdag, hvor han skal træne med sammen med de andre små.

De sidste par dage har været skovtursdage for de store hunde. Smukt smukt vejr og skønne ture i skoven. Idag tog vi så Dallund Sø, og trænede lidt dernede bagefter. Det er især Silja der hungrer efter at lave noget, og noget af det bedste jeg kan gøre med hende er, at blande lydighed og apportering. Hun skal udføre forskellige øvelser – f.eks. stå og dæk og blive selvfølgelig, og så får hun lov til at hente en dummi bagefter. Det kan sagtens være en huskedummi, så hun skal holde hjernecellerne igang. Silja er så dygtig, og hun vil så gerne lave noget, så det skal hun også have lov til så tit som muligt:-).

Jeg har haft hjælp til at gå med Jesper, når jeg selv har haft de store ud. Skønt, det letter lidt på det hele. Jeg havde jo ikke planlagt at have hvalp lige nu, men Jesper får en lille gåtur, og når jeg kommer hjem fra  tur med de store, så får han også en omgang træning. Vi er startet med klikker, og i morgen vil jeg forsøge at huske at få fløjten med også. Der kan ikke gås spor nu, så nu lægger jeg energien i “det andet” – (mens jeg venter på varmen;-)).

 

1 reply
  1. Maria
    Maria says:

    Jeg er meget glad for at Casper skal bo hos Kathrine. Han har virkelig fortjent det. Skal dog lige vænne mig til det nye navn 😀

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *