Græssende hunde

Et helt dagligdags ritual er, at mine to hunde “græsser”;-). De gør det både morgen og aften – normalt. De “Græsser” tit kattemad, for det er småt og kræver lidt af dem. Derudover “græsser” de lidt madrester – ikke hver dag, men når der er noget egnet. Og nej, det tiltrækker ikke rotter, der er ikke noget tilbage bagefter;-). De elsker det, og det giver dem god beskæftigelse de par gange om dagen.

Jeg kan ikke fodre dem på den måde, for Tea skal have mindre end Lærke, og sådan vil det ikke blive, hvis det skal dele deres portioner. Hvis der er hundegæster, så får de dog som regel lov til at spise på den måde. Det er lettere, og et par enkelte måltider er det ligemeget med.

Jeg venter og venter – det er klart, og det er gyseligt spændende om der er hvalpe på vej. Alle sejl er i hverttilfælde sat til:-). Det sidste sejl blev så en herpesvaccine. Jeg havde ringet til Gert – inden parring og presset ham for argumenter for og imod – og hans holdning. Det blev nej fra ham, og min afsluttende bemærkning var så, at han skulle henvende sig til mig, hvis han ændrede holdning inden for den givne periode. Det gjorde han så – så Tea har fået den første vaccine her i mandags – hehe, han mente så også, at det var en slags radikal kovending;-). Ligemeget, nu er det gjort, og det har jeg det fint med.

Vi har gået vores forskellige ture i skoven. Derudover Dallund Sø, når det skal være lidt nemt. Jeg har gået to spor med Tea i sidste uge og ét her idag – et kort og anderledes et.

Motivationen ligger i at holde hende oppe i kondition – og holde hende inde i rutinen, så gør jeg det så godt som muligt kan man sige. Jeg tror, at jeg vil prøve noget nyt i – i et nyt område, som jeg lige har brugt idag. Jeg havde lavet et spor på en ren græsmark med meget højt græs, det var ikke svært overhovedet, men det var sjovt at se, hvor meget lettere det var for mig selv at vide præcist, om hun gik rigtigt på sporet.

Marken ligge bare lidt dumt og indelukket, men hvis man kan gå over en lille bro, så kan man komme ind i skoven – hvis man altså går over endnu en bro;-). Hehe, det har jeg tænkt mig at afprøve på Tea. Det er ikke fordi, at det er specielt prøverelevant, men det kunne da være sjovt at se, om hun kan klare mosten:-).

Der “græsses” lammekød med ovnbagte kartofler;-).

Catman gider ikke “græsse” lige nu, men han kan godt finde på at “græsse” med selvom der er mad i skålen:-).

 

Skriv en kommentar

*