Sådan – endelig:-)

Livsnyderen Lærke skal snart være mormor igen:-).

Jeg kunne jo ikke styre mig, og som man kan se på forsiden, så er Tea fundet drægtig ved scanning:-). Jubiiiii. jeg er så glad:-))).  Jeg var helt til rotterne i fredags ved tanken om, at hun måske ikke var drægtig, det er altså enormt svært et sige noget om, når der kun er gået tre uger. Jeg var så langt ude i min nervøsitet og spænding, at jeg prøvede at ringe til Brenderup, men det kneb gevaldigt med tid sådan lige med det samme fredag eftermiddag, og jeg ville ikke misbruge min goodwill til at presse mig ind ved at bede om at snakke med Gert osv. Alle kan få brug for en akuttid, og det at vide om ens tæve er drægtig, det er altså ikke akut – kun i mit hovede.

Så jeg prøvede den lokale – hehe;-), og der var der masser af tid, og hun blev scannet fredag, og dyrlægen var næsten sikker, og jeg syntes gevaldigt meget, at det så sådan ud på billedet. Så jeg og Tea har haft en god og rolig weekend, og her mandag smuttede vi lige omkring igen – denne gang med en fyldt blære, og så var dyrlægen deroppe helt sikker – og jeg kunne kun nikke og genkende de små sorte kugler på skærmen:-).

Jeg vil skrive til Gert, at vores mission om at Tea skulle lykkes denne gang er godt på vej – gennem hans henvisning til Hadsten Dyreklinik, og så må jeg sige, at jeg på ingen måde er på vej til at skifte dyrlæge, jeg var bare ude i et akut anfald af totalt “hvalpeskruk” i fredags:-).

Jeg vil meget snart få D-kuldets helt egen side på plads – og for pokker, hvor jeg glæder mig til små sommervapper:-).

Ellers går alt stille og roligt. Jeg holder hundene i form, og Tea suppleres med sportræning indtil videre – ellers bare gode ture i skoven.

Lærke, der vil elske at blive mormor igen:-).

Tea med lidt græs på tungen. De spiser faktisk græs – utroligt, men det smager åbenbart godt;-).

Seriøst – de græsser:-).

Lidt svært lige at fange, men den altid livsnydende Lærke ruller sig i græsset ved Dallund Sø. Det er luksusgræs til rulning synes hun:-).

 

4 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *