Normale rammer igen

Mallaig Captain America - Baloo.

Efter et par hektiske weekender – inklusive denne her, så er det helt godt, at se frem til, at det hele falder lidt ind i de vante rammer igen. Sidste weekend blev jo brugt ved den hollandske grænse, og i denne her har Linnea og jeg været med hestene til Djursland – uden hunde;-). Hundene tog Erling sig af, og selvom de blev meget glade, da jeg kom hjem, så tror jeg på, at de har haft det fint nok. Vi har heldigvis haft idag herhjemme, så jeg har nået diveres huslige ting – og vasket bilen;-). Hundene har fået en lang tur i skoven, og jeg har lagt et spor til Tea – til i morgen.

Vi havde Baloo på besøg her i torsdags – søde søde dreng. Han er en frisk fyr på 1,5 år, og han er glad og har det godt hos Kathrine og Michael. De bor i øvrigt i Søndersø nu, så vi kan no få lov til at hilse på ham med jævne mellemrum.

 

Dem der har fulgt min hjemmeside, da jeg havde C-kuldet, de kan huske “grønnemanden”, der blev til Baloo. Baloo fik en hvalpeimmumsygdom, da han var lille bitte. Jeg kæmpede i bogstaveligste forstand for hans liv i samarbejde med min dyrlæge, og da han var ca. 3 mdr. så var han rask. utroligt dejligt at se ham igen:-).

 

2 replies
 1. Maria Grothe Hjort
  Maria Grothe Hjort says:

  Gud hvor er han blevet stor og fin om snuden… Søde Baloo, ynglings drengen fra c-kuldet 🙂

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Ja, han er blevet så fint – vildt at tænke på, da han var en lille “grønnemand”, som vi bar rundt på.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *