En lille ven

Vi kom afsted til en omgang træning tirsdag aften, og onsdag aften var vi også afsted – sammen med Katja, så Tea og Diva har fået hvad de har behov for her de sidste par dage. Jeg har fået lidt inspiration, og regner med at komme afsted i næste uge også. Vi nåede ikke ringtræning idag – desværre, jeg skulle lige lægge sidste hånd på mine eksamensopgaver til imorgen. Diva har så også de “yndigste” hotspots i hovedet og bag øret, så hun fik nok rigeligt svømning i sidste uge – og våd pels, som jeg ikke fik tørret bagefter. Så kan jeg lære det, håndklæder i bilen, når de skal bade. Der skal virkeligt pakkes håndklæder, når vi skal til Ardeche;-), hvor der er en flod, som de kan bade i.

Herunder er Silke, der er 5 måneder meget optaget af Gimle. Tror, at Gimle har fået sig en lille ven der:-). Maria har sendt billederne til mig idag, og hun siger, at Silke er langt mere optaget af Gimle end omvendt;-). Jeg ser jo at interessen for hunde ligger i blodet, og glæder mig til, at vi kan starte i “barn/hund – klassen” igen;-). Det er da sødt:-).

imageimage (2)

 

Comments

  1. Karen Søndergaard says

    Dejlige billeder af en yndig lille pige og sød hund

  2. Silke har “klappet” Gimle i dag – eller revet lidt fat i hendes pels;)

Skriv en kommentar

*