Så er der snart styr på fotograferingen

Jeg har snakket med alle fra D-kuldet, og status på fotografering er, at Zako, Frida og Gaffa kommer til foto hos Gert d. 21. juli (på Linneas 18 års dag:-)). Lulu bestiller selv hos Gert inden deres ferie – tror jeg nok. Det kunne ikke lige passe sammen nemlig. Balder og Baloo bliver fotograferet på Sjælland og i Sønderjylland. Jeg kan se, at Zako har bestilt rekvisition, og det skal jeg også selv have gjort. Det er egentlig fint, at jeg kan holde øje med det på “Hundeweb”. Jeg tror ikke, at det bliver nødvendigt at gøre mere for at få ejerne til tasterne, men det er alligevel lige min stil, at jeg kan se, hvor langt de er kommet herfra:-).

Jeg har jo egentlig bare købernes ord og underskrift på, at de vil fotografere deres hund, og jeg har ikke mulighed for at forfølge dem med andet end min ihærdighed, hvis de skulle glemme, hvad de lovede ved købet.

Jeg er selvfølgelig vældig spændt på resultatet. Jeg kan jo kun drømme om, at det lægger sig op ad C-kuldets helt unikke sundhed. Det kuld der har samme far som D-kuldet her i DK, er gået flot igennem, så jeg krydser fingre og håber så meget på det bedste.

Jeg er ved at pakke campingvognen, og det inkluderer selvfølgelig mad, lækkerier til hundene, træningsudstyr, og en god soveplads til dem. Jeg skal se, om jeg kan tage et billede af det – bare for sjov:-). Jeg har også fået fat på en støvsuger, og det må man godt grine lidt af, men tre labrador i en campingvogn, det kræver altså en støvsuger – ferie eller ej.

Herunder er det Gaffa – Mallaig Deer Stalker, der er kuldbror til Diva, der bliver godt og grundigt forkælet:-). En stor dreng, med et dejligt maskulint hovede – inklusive super pigmentering som sine søstre. Behøver jeg sige, at de er super glade for Gaffa:-).

Gaffa 1. Gaffa 2 Gaffa 3

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *