En god tur til Nordjylland

Som jeg har skrevet under “resultater”, så havde Diva og jeg en rigtigt god tur til Nordjylland i lørdags. 200 km hver vej. Afsted klokken 6.30 og hjemme igen klokken 13.00 – hehe;-) – lige min stil ikke at spilde en hel smuk dag i en hal. Jeg nåede både at ride med Linnea og gå med de sorte i skoven bagefter – så det var en virkeligt god dag:-).

Lærke og Tea blev selvfølgelig passet godt herhjemme og havde fået to gåture i mellemtiden – og hygget uden den gule ballademager.

Diva så sne for første gang, da vi holdt et lille pitstop på vejen derop. Det var beregnet til både at hoppe og løbe i på én gang – super sjovt.

Vi havde en lille time til at lufte og kigge inden det var Divas tur til at  komme i ringen. Det var meget passende i forhold til oppe i Herning. Vi fandt et hjørne, og der sad vi og lavede små øvelser, så hun var dejligt fokuseret på, at det jeg havde at byde på – på dagen var rigtigt godt. Det gik meget fint med at stå – og også med at løbe denne gang, så vores træning har givet bonus. Man kan jo aldrig vide, for det er noget helt andet at være ude i virkeligheden end at være på hjemmebane.

Diva fik en fin bedømmelse – på trods af, at dommeren mente, at hun var for tynd. Jeg er ikke enig, og hun bliver fortsat holdt slank. Diva er en tornado af bevægelse og energi, og hvis hun har mere vægt at bære på, så vil det give større belastning på de indtil videre bløde led og knogler. Det er én af de ting, man kan gøre for sin hund i hvalpetiden for at forhindre skader – altså holde den slank. Jeg kan godt se, at der er mange der fodrer deres hvalpe godt op, men det gør jeg så ikke.

Af stunts som hun gør dagligt er f.eks.: Hoppe op og se ud af bryggersdørens vindue, når der kommer nogen hjem, hoppe op og ned af sofaen – mange gange om dagen, pirouetter i ca en meters højde, når hun skal have mad, springe over Lærke og Tea på gåture med enorm hastighed, springe over stammer i skoven osv. osv….Jeg har vanskeligt ved at se, hvad godt at ekstra vægt vil gøre for hende, så vi fortsætter med tre bægre mad om dagen og masser af godbidder derudover.

Alt det jeg kan kontrollere, det gør hun ikke. Det vil sige, at hun springer ikke op og ned i bilen og hun går ikke på trapper. Det er det, som jeg har gennemgået med køberne, og det synes jeg er en selvfølge, at man sørger for, at hvalpen ikke gør,  før den er gammel nok til det – ved 1 års alderen. Diva leger heller ikke med større hvalpe og hun går ikke meget lange ture. Hun har været rundt om Dallund Sø, og det gik rigtigt godt syntes hun, men jeg bruger ikke meget lange ture til hende endnu.

Endnu en uge i sigte, hvor der er masser af arbejde – suk.., men så lysner det også, og det ser jeg vældigt frem til:-).

Alle er vilde med billedet af Lærke i spring, så det skal da lige på som appetitvækker:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *