Diva bedste babytæve i Nørager

Mallaig Danish Super Diva – Diva fik SL og blev 1. vinder i babyklasse – tæver til Region Nordjyllands juleskue i Nørager.

Dommer var  Tina Peixoto fra Portugal.

Vi havde en super hyggelig dag Diva og jeg, men det kan jeg skrive lidt om på bloggen. Herunder er kritikken, der er lidt problemer med stavningen i den og også et ord, som jeg ikke forstår, men det er heller ikke en let opgave at være ringsekretær for en dommer, der ikke har engelsk som sit modersmål. Jeg har rettet lidt på stavningen men altså ikke på teksten;-).

Tak for et godt skue til Region Nordjylland, det virkede meget vel tilrettelagt – selvom jeg kun var der kortvarigt.

Very good type. Enough bone for body. Lovely feminin head – good stop. Dark eyes. Good reach of neck. Good chest. Correct angulations. A bit short croup. Buttail carrige is ok (det forstår jeg ikke – kan ikke oversætte det). Free movement with coat quality and good temp”

Man må godt smile lidt, det giver da lidt mening  med lidt god vilje:-). Dommeren mente i øvrigt, at Diva var for tynd. Tja, hun er meget slank, men det er altså for at skåne hendes led, at jeg holder hende på den måde – ikke for at spare på maden;-).

6-12-2013.5

Diva 5 måneder – og helt bevidst holdt i “sportsform”.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *