En duft af blod…

Dygtige Diesel med skinddummi.

Jeg fik taget et par billeder af Dieseldrengen nede ved Dallund Sø i morges. Skønt skønt vejr og hyggelig gåtur. Han er altid glad for at se mig, det er så sødt:-) – dejligt at få noget igen her godt to år efter, at de forlod min hvalpekasse de små sorte banditter.

Ud over almindelige gøremål, så har jeg også nået at lægge et rigtigt godt spor til Tea – ikke langt – men udfordrende;-). Det lyder nok lidt underligt, men jeg nød virkeligt at lave spor igen. Duften – eller nok nærmere lugten af blod og klove og så glæden ved at kringle sig rundt de mest underlige steder i skoven. Det er ligesom at komme hjem igen efter en lidt længere rejse;-).

Jeg laver et til i morgen, og så tager vi det derfra. Nu er Tea nemlig kommet i løbetid. Ikke at hun skilter ret meget med det, jeg har bare set et par dryp – et par gange, så jeg tæller fra nu af. Jeg ringer til en udvalgt dyrlæge ang. progesteron i morgen, og så kører toget – eller, hvad jeg nu skal sige.

Efter al sandsynlighed vil der så komme hvalpe lige når sommerferien starter, så det er så perfekt timet:-). Jeg regner med at min blog holder ferie – næsten da – det næste stykke tid. Der kommer ikke mere om parring og tests osv. Det er et valg jeg har truffet for at skåne mig selv i denne omgang. Alle der kender mig ved jo, at det betyder så utroligt meget for mig, at det her lykkes, og det vil jeg så ikke søbe mere rundt i – før jeg ved om der er små på vej.

Så med mindre, at jeg synes, at der er andet, der trænger sig på, så holder mallaig.dk en lille ferie:-).

Diesel med sin belønningsdummi:-).

Her er han så med sin opdrætters skinddummi.

“Jeg kan godt sidde pænt med den”.

Søde Dieseldreng:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *