Alsidighed

Alsidighed - der trænes til AL.

Helt kan jeg åbenbart ikke holde mig fra tasterne, men jeg afholder mig fra at kommentere på det med den kommende parring. Tea har gået tre spor i denne uge. Skønt at gå bag linen igen – det synes Tea også – altså i modsat ende;-). Ellers har det været skovture, og med den stigende temperatur, så skal jeg lige love for, at hundene kan finde ud af at springe i vandet, når de finder noget derude. Lærke kan være meget demonstrativ i forhold til at vise, at nu er det godt nok for varmt for en sort lab at gå tur :-), hun er godt nok sjov – og udtryksfuld:-).

Idag var de med ude i skoven for at se, hvad det er Linnea kan finde på at lave med sin hest. (Eller var det måske mig – der lige skulle tjekke det;-)).

De træner til “alrid”. Det er en slags military for islandske heste, der skal vis mest mulig alsidighed.

Når man tænker på vores race – labrador, så synes jeg, at den bedste labrador er den, der er den alsidige labrador. Den der kan det, den bør kunne – i de rette hænder – og som ligner en labrador. Man kan læse her https://mallaig.dk/generelt-om-hvalpe-fra-mallaig-2, hvis man vil vide mere, om hvad jeg stræber efter i forhold til mit eget opdræt.

To alsidige labber, der pænt finder sig i at sidde og vente på at jeg tager billeder af Linnea.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *