B-banditterne er blevet voksne

Tillykke til Dustin, Diesel, Mirah, Chili, Gimle, Bonja og Caya med de 4 år. Det er vemodigt at se dem som små lækre sorte banditter, men godt at vide, at de har det godt ude i deres familier. Ukomplicerede og glade hunde der nu må erklæres som helt voksne:-).

Prøv at tjekke de syv fede basser – nytårsaften, de er da bare lækre. Det er som det skal være kan jeg mærke. Jeg længes efter hvalpe, når jeg ser billederne, og det er super, at jeg skal længes et års tid mere. Sådan opbygger jeg motivation til det store arbejde:-).

 

Fantastisk plejemor – søde Silja.

B-bandit i sne:-). Jeg må hellere stoppe nu. Skønne var de, og det er de.

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *