Træning, leg og Lava

Diva og jeg var til træning lørdag morgen, og jeg er meget tilfreds med det. Træneren møder os der, hvor vi er, og jeg får noget ud af det. Der er masser at gå igang med, og Diva er glad og samarbejdsvillig. Der er ikke tvunget kaffepause, og når klokken er 10, så kan jeg køre hjem, det synes jeg rigtigt godt om.

Lion – Divas schnauzerven var klar til en omgang fangeleg i lørdags, så det nåede vi også – inden gåtur rundt om Dallund Sø om eftermiddagen.

Gimle kom på besøg lørdag eftermiddag/aften, og så også de andre fra gadbjerg, så der var kødben og hundehygge på højt plan i lørdags.

Idag var de en tur ude at gå i Søndersø Skov. Der går jeg ikke normalt, men  det passede lige med, at vi havde et ærinde derude i nærheden. Det er altid populært at gå tur, hvor de ikke plejer at gå:-).

Vores ærinde var “killingekig”. Vi har måttet sige farvel til Mikbak for et par uger siden. Han var syg og blev aflivet desværre:-/, han var en sød og blid mis.

En af mine kollegaer har killinger af ædel mussefangerbyrd;-), og Catman føler sig så utroligt alene i hundehuset, så Linnea har valgt vores nye familiemedlem – Lava. Lava er først klar til at indtage vores hus i begyndelsen af december, så mon ikke, at vi bare skal nyde  roen, for hun er vist kuldets ballademager. Det skal være en robust type, da det ikke er for sarte missesjæle at bo med alle de store fjollede labber.. inklusive meget friske Diva.

1-11-2014.1

Lion og Diva i rapsen.

2-11-2014.2

De løber med stor hastighed og bare ren løbeglæde.

2-11-2014.3

2-11-2014.4

Lion og Diva er virkeligt gode venner, og de nyder så meget, at de kan give den gas og at de bare er ligeværdige.

2-11-2014.5

Der er to, der tager den noget mere med ro:-).

2-11-2014.6

Dagen blev afsluttet med lækre kødben til Gimle, Lærke, Tea og Diva. Her er det Tea, der gnasker.

2-11-2014.1 2-11-2014.2

Her er Linneas valg – mere unik end smuk vil jeg mene…;-). Ligner slet ikke de andre i kuldet overhovedet. Der kan vist være flere kattefædre ind over samme kuld, for ellers forstår vi ikke rigtigt, hvorfor Lava som den eneste er langhåret – og bare anderledes ;-). Linnea var ikke et øjeblik i tvivl. Vi så dem som helt små, og der tog hun hende op og kunne ikke stå for det asymmetriske og på alle måder kaotiske farvespil:-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *