After Eight

I torsdags var en dag til 17 for mig i skolen. Der var reception for et par lærere, der skulle på pension. Anna startede med at være med i skole. Hun fik en “godbid” af en af eleverne i form at et kæmpe hudben, det blev hun meget meget glad for:-). Anna blev kørt hjem og byttet ud med Tea og Diva. Da det var næsten sidste skoledag, så var der alternative aktiviteter på programmet, og både Anna, Tea og Diva fik en god lang gåtur på deres skoledag. Nu var de parate til en tur i buret mens jeg skulle til reception. Der går ikke så lang tid inden jeg får en melding om, at Diva brækker sig i buret. De æder jo alt muligt, så jeg går bare derover og konstaterer, at det har de ret i;-), og de får så lov til at være i forberedelsen i stedet for i bur.

Jeg scanner forberedelsen for madvarer – tror jeg da. Kan ikke få øje på noget, der ser spiseligt ud. Så går der måske en halv time og en eller anden kigger så ind i lokalet og ser en kasse “After Eight” splittet ad til atomer.

Så bliver jeg hentet igen. De har altså været i stand til at finde frem til 400g After Eight, taget den ud af en Netto pose, og herefter har de så splittet kassen ad og ædt det hele – også papiret. Hvem der har fået hvad, det ved jeg ikke noget om, men jeg konsulterer da lige dyrlægen, for at høre, om de skal have noget at brække sig af.

Jeg skal holde øje med forgiftningssymptomer. Deres chokoladeindtag ligger i gråzoneområdet, og det er jo ikke til at vide om de har delt og hvor meget de har delt.

De får ikke nogen symptomer. De spiser deres aftensmad og plukker æbler fra træerne om aftenen, så de har bare hygget sig for vildt med en god omgang chokolade – det bliver sandsynligt vis en “once in a lifetime experience”, så på en måde, så var det dem vel undt:-)).

Jeg fik et par billeder i går nede ved Dallund Sø af Silke og Lærke. Silke gik en lille tur med Lærke dernede, og Lærke går jo stille og roligt, men hun bestemte, hvor de skulle hen, det så ret sjovt ud. Lærke har fået VIP plads i min bil nu. Hun sidder nu på gulvet eller passagersædet, og det har hun det fint med. Man har ret til og krav på særbehandling i hendes alder:-).

26-6-2016.1

Lærke og Silke slapper lidt af efter gåturen. Lærke er helt klart en fantastisk børnehund. Altid tålmodig, altid venlig og bare parat til at give og modtage.

26-6-2016.2

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *