Æblesæsonen er i gang

Det er ikke så underligt, at hundene synes, at jordbærsæsonen er startet. Det er den jo, det er højsæson lige nu. De når ikke at blive røde her i haven, for hundene æder dem grønne og sure. Anna er Divas lille lærling, og hun er meget lærernem, hun gør det som seje moster Diva gør. Plukker Diva bær, så gør Anna også.

Anna har også lært at plukke æbler og hoppe efter dem. De er mega små og sure, men de snupper dem altså alligevel.

Vi har været en tur i Silkeborg til stævne – allesammen. Vi overnattede med alle 4 hunde i en campinghytte, og vi havde en hyggelig tur. Den sidste stævnetur i laaang tid har vi aftalt. Nu er der brug for en pause, det er vi helt enige om. Jeg glæder mig til træning hos Marianne på fredag, vi er så parate til at få mere god inspiration.

Jeg tog lidt billeder i skoven den anden dag, de kommer herunder.

15-6-2016.1

Ikke lige bedste vinkel eller kvalitet, men der er gang i dem, og Tea er med på en god omgang “Det er min pind”.

15-6-2016.2

De her to er “Sisters in crime” – nøj, hvor kan de lege. Det er jo gerne Diva (den store – hehe;-)) der får skylden, hvis det går for vildt for sig. Liiidt uretfærdigt faktisk, for Anna er bestemt med på den værste:-).

15-06.2016.3

Lærke, Anna, Diva og Tea. Lærke passer sig selv og sit eget tempo, når hun går tur. Det kan man næsten se på billedet, som hun dog aller nådigst stille op til.

15-06.2016.5

Det er sjovt, det er som om, at de byder ind med hvert deres udtryk på det her billede. Anna – blid og blød, Diva fræk og vågen, og så Tea med det modne alvorlige blik.

19-6-2016.1

Synes altså, at de her billeder er så dejlige – selvom det ikke er hundebilleder. Total hygge på stævnefolden. Linnea og aller sødeste Týra fra Solhjem.

19-6-2016.2

2 replies
  1. Pia
    Pia says:

    Skønne heste billeder ?
    Cassie sover sødt ved mine fødder efter en omgang hvalpetræning? vi holder os evigt unge her på øen.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *