Diva er blevet øjenlyst – intet påvist

Vi har været en tur inde hos Sønderup her i eftermiddag, han skulle kigge Diva dybt i øjnene. Der var intet at se, som der ikke skulle være der, så det var godt at få på plads. Vi skal jo have det rigtige stempel på stamtavlerne på det kommende kuld – “Denne hund er avlet efter Dansk Retriever Klub og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger”. Det kræver, at forældrene er øjenlyst plus en hel mere, som man kan læse om her.

http://www.labrador-retriever.dk/side.asp?ID=26963

30-6-2016.

Der er en hel del forskellige ting, som der skal være styr på. Her er Divas fine bevis.

Vil lige huske at sige tillykke til D-kuldet med på lørdag med de 3 år. Tænker, at alle har det godt, jeg hører ikke andet i hverttilfælde.

Diva har det top godt – er pt. trukket i sommertøjet, så hun viser sig efter sin egen mening fra sin allerbedste side. Hun er en sjov pige, som altid er parat til at holde en god fest.

Vi har også været en tur på Langeland i dag. Fatter ikke, at Langeland har ry for at være flad som en pandekage. Ikke der hvor vi var, der var faktisk ret kuperet.

Vi afleverede unge Hátíð på en kæmpe sommegræsfold – faktisk et naturreservat, som heste og kvæg græsser på “afgræsser” og hermed er med til at give mulighed for en stor biodiversitet. Det er jo et smukt formål i sig selv, men egentlig vil vi bare gerne have, at hun sætter muskler og tager på;-). Der går jo vildheste dernede også, dog ikke på samme fold. Interssant at iagttage, hvordan hun selv opsøger flokken, som allesammen lige vil se  den nye an. Så forsvinder hun bare med sin nye flok – ud over stepperne i bogstavligste forstand – fascinerende.

Vi skal selvfølgelig ned og kigge til hende med jævne mellemrum, så laver vi en dag ud af det og går tur med hundene dernede osv. De dyr, de får os altså de mærkeligste steder hen;-).

30-6-2016.1

Her er de fanget fra en bakketop i nærheden – ca 20 islandske hopper, der råder over 80 ha.

2 replies
  1. Karen Søndergaard
    Karen Søndergaard says:

    Tillykke med søde og bare lidt frække Diva?????
    Hun er en stærk pige, som sagtens kan klare dyrlæge Sønderups blik.???

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *