Lidt af hvert men mest om spor.

40t/1000m i Randbøl Plantage.

Det er selvfølgelig en stor begivenhed i mit sporliv, at Tea fik det danske vildtsporschampionat i hus her idag. Super dejligt, så er det overstået. Da hun i forvejen er champion i Norge og Sverige, så bliver hun med samtidigt nordisk vildtsporschampion. Jeg må hellere få gang i registreringen af titlen hos DKK, så det kan komme med på stamtavlen hos de hvalpe, som vi håber på kommer. Jeg skal også have registret Siljas norske, det er registreret i Norge, så nu skal DKK bare have besked – og lidt penge.

Jeg havde jo en usædvanligt kort dag på prøve, da vi jo skulle møde til sidst for ikke at genere hanhundene med den dejlige duft. Som beskrevet under resultater, så gik det hele jo fint, og det var hyggeligt med fælles frokost i “Dyrehaven” bagefter. Tak til Pia Rix for en veltilrettelagt prøve.:-).

Så vil jeg lige opfordre til, at man tjekker de billeder ud, som jeg har lagt under resultaterne. De er fra i onsdags, og de giver måske et indtryk af, hvor fedt det er at gå spor – når det går godt altså;-).

Man skal ikke undervurdere arbejdet bag prøverne nemlig. Tea og jeg har gået mange mange kilometer spor i alt slags vejr og på alle mulige og umulige dage. Det er absolut ikke altid lige sjovt -eller succesfyldt, og der er også dumpet til et par prøver henad vejen. Jeg vil sige, at vi har arbejdet hårdt for at nå der, hvor vi er nu, og denne her sæson har virkeligt givet meget på “erfaringskontoen” for os begge to faktisk. Tea har jo gået forrygende i denne her halvdel af sæsonen. Jeg fik et par gevaldige lussinger til at starte med i foråret, og det hjalp åbenbart, for jeg måtte erkende, at jeg var nødt til at kigge på hende – og kun hende, og så begyndte det at gå fremad. Hun har herefter snuppet en 1.pr på DKK 20t/1000m, to 1.pr. på DRK vildtsporprøve 20t/1000m og tre 1.pr. på 40t/1000m.

Der er stadig masser at lære, så vi arbejder videre hen til Teas forventede barsel. En anden dimension i det her, som jeg før har nævnt det er, at uden min meget meget gode og opbakkende familie, der kunne det her ikke lade sig gøre. Der var gået ned om Dallund Sø med de tre hunde, der var hjemme idag – og Linnea havde trænet med Chili, så de havde haft en god dag her i Søndersø. At mit bryggers så også var blevet malet, det var jo bare en super sidegevinst på dagen:-).

4 replies
 1. Helle Døj
  Helle Døj says:

  Kære Gunvor

  Stort stort tillykke med det danske championat og selvfølgelig også det nordiske:-) Super godt gået og meget velfortjent!

  Flot hjemmeside, du har fået “banket” ned!!

  Knus Helle

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Mange tak Helle:-). Glæder mig til, at vi ses derude:-) forhåbentlig – til eliteschweiss.
   Kærlig hilsen
   Gunvor

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *