Der smutter lidt her og der – åbenbart

Dustin og Chili i skoven i januar.

Ganske kort vil jeg sige, at progesterontesten er taget og afsendt, og så må vi se derfra. Jeg har opdaget, at hvalpenes stamtavle – altså det planlagte C-kulds er smuttet i svinget, da vi satte den nye hjemmeside op. Det tager en krig at konstruere den igen med links, men det gjorde jeg så her til aften, hvorefter jeg så trykkede tilbage uden at gemme – og tja.., der røg den så igen. Det bliver så næste gang, at der er et hul i min aften, at jeg kaster mig over det igen. Ikke lige min stil med spildt arbejde! Silja er hjemme igen, og Maria savner hende utroligt meget. Sådan er det så lige nu, og hun falder nu bare ind i sin gule rolle her i huset med det samme;-).

Felix ben er virkeligt dårligt, han støtter kun meget lidt på det, og er næsten ikke i stand til at hoppe i bilen:-/. Stakkels gamle dreng, han glemmer det lidt ude i skoven – selvom han også halter der, så ser han alligevel glad ud. Dog gad han ikke at lege vandleg idag eller bade i det hele taget – ikke noget godt tegn. Det er svært at sige mere om det før på mandag, men bliver det ved på denne her måde, så må vi tage afsked med ham, det er hele huset enige om. Alle hundeejere står der en dag, og på en eller anden måde, så kommer dagen altid for tidlig.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *