1.pr. til Tea på championatspor i Åbenrå. Tea er nu Dansk vildtsporschampion.

Så blev Tea Dansk vildtsporschampion:-).

Her følger to helt igennem super dejlige resultater for min lille Tea. Først og fremmest er hun blevet Dansk vildtsporschampion:-)). Det er stort, og jeg er så stolt af hende. Hun har kæmpet sig igennem så mange spor med mig bagefter i linen, og idag fik hun den flotte grønne og røde roset med hjem:-).  Tea var jo i løbetid, så vi mødte til direktørtid – lidt før middag, så det var rimeligt lunt, da vi skulle igang. Skoven var dog fugtig og skyggefuld, så det gik rigtigt fint for Tea idag.

Dommer var Keld M. Pedersen og stifinder Bjarne Sostack. Tea gik sporet på 31 minutter.

21-8-2011-3.jpg

Lille Tea fik en stor fin roset idag – jeg er så stolt af hende:-).

Det næste resultat er fra i onsdags, hvor Tea gik et forrygende 1000m/40 timers spor i Ruhaarklubben i Randbøl Plantage. 25 minutter tog det, og toppoint hele vejen igennem.

Dommer var Lars Hansen og stifinder Michael Sanner.

Da jeg havde disponeret over en fridag, hvor jeg skulle have været til championatprøve i Klosterheden, men ikke kunne, da den ikke ville kunne give championat på grund af, at jeg har to 1.pr. netop fra Klosterheden i forvejen, så fik jeg øje på Ruhaarklubbens 40timers prøve om onsdagen, og godt at jeg fik meldt til, for det kom der et godt resultat:-) – og nogle fine billeder ud af. Prøveleder Anette Laursen tog billeder undervejs, det har vi aldrig prøvet før, og dem er jeg utroligt glad for.

17-8-2011-11.jpg

Tea godt på vej ind i skoven.

19-8-2011-6.jpg

Super super lækkert sporterræn i Randbøl. Tea elsker sådan en skovbund med mos, og det var godt fugtigt med lidt sol på. Der var rigtigt gode færtforhold på dagen.

19-8-2011-1_0.jpg

Jeg er vild med det her billede. Når man ser på det, så tror jeg, at det er lettere at forstå, at nogen – her Tea og jeg er bidt af spor.

 

17-8-2011-22.jpg

“Så går vi altså denne her vej mor”.

17-8-2011-55.jpg

Dommer Lars Hansen og stiffinder og hornblæser Michal Sanner og så lige Tea og mig, da vi havde fundet skindet:-).

6 replies
 1. Helle Døj
  Helle Døj says:

  Hej Gunvor og Tea

  Weee hurraaa, stort tillykke med rosetten! Skønt og velfortjent!

  Fine billeder fra Randbøl:-))

  Knus Helle

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Tak Helle:-), det var dejligt at “få det overstået”. Det er sjovt at have de billeder, vi får dem jo altid først, når vi er igennem.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *