Så er hvalpene testet og fordelt.

Sikken en weekend med hvalpeaktivitet. Særligt søndag, hvor hvalpene blev testet, fik de allesammen en lidt anderledes oplevelse. Jens og Katja var testteam, og Katja bar hvalpene ovenpå og noterede og Jens udførte testen. testpersonen skal jo være ukendt og rummet ukendt. Linnas værelse er slet ikke ideelt, men vi har altså ikke et stort tomt rum uden møbler eller noget til rådighed, så testpersonen konkurrerede med en kat og andre spændende ting. Det var nogle rigtigt lækre hvalpe med gåpåmod, der gerne ville samarbejde. Jeg er også meget godt tilfreds med dem selv:-). Man får sin hvalps testresultat med hjem, og vi snakker lige om det, når man henter. Det er lidt forskelligt, hvor godt det viser noget om hvalpen, men det har jeg jo skrevet før. Kan f.eks. nævne, at Cæsar (Blanke sorte han) blev taget fra sin søde søvn og båret ovenpå, men han havde ikke tænkt sig andet end at sove videre ovenpå, sååå.. testen blev en lille smule svær at gennemføre på den rigtige måde;-). Nå, men billedet af dem passede fint med mine egne forestillinger med enkelte tilføjelser, og det er det, der er godt at få med. Idag har Ole og Karen været og hilse på søde lille Nynne – og taget så mange billeder af hvalpene, at Oles kamera løb tør for strøm;-).

I morgen er der ikke rigtigt konkrete planer for andet end en almindelig dag, hvor Linnea tager sig af de små krabater, når jeg er på arbejde. Derefter går det slag i slag, og med julen lige midt i det hele bliver det hurtigt tirsdag d. 27. januar.

Vi kører dem til dyrlæge på torsdag, og jeg har hjælp i Ole og Karen, så det er dejligt, for det er noget af et arbejde at få 8 hvalpe med ind og ud af bilen og ind og ud af konsultationen. På den anden side, så får de en køretur og får set noget andet den dag, så jeg synes, at det er bedre end at få dyrlægen herhjem. Jeg havde overvejet, at de skulle en tur til ud at køre f.eks. ud i skoven, meeeen det kan så blive  d. 23. december, og når jeg skal være helt ærlig, så er jeg ikke meget for at udsætte dem for et eller andet, som de måske ikke kan tåle. Hvis de f.eks. spiser noget derude, der giver dem dårlig mave. Jeg har mere end rigeligt i én syg hvalp, og jeg ved, at Gert har diagnostigseret en hund med ræveskab i sidste uge, og det har jeg absolut heller ikke brug for at påføre dem, og der er ræve i skoven – det ved jeg. Alle hvalpe har haft “gode” maver – hele tiden. Ikke en af dem har haft tynd mave, og det er værd at bevare.

Så når I henter jeres fedbasse, så er turen hjem deres anden køretur. Teas først kuld – C – kuldet skal følgende steder hen d. 27. december – i afhentningsrækkefølge:

Blank sort han: Mallaig Cliff Hanger  skal til Odense SV – kommende ejere Susanne
og Philip Liberoth. Han bliver hentet klokken 9.00.

Rød tæve: Mallaig Casual Sweet Cassie  skal til Greve – Kommende ejere Gunvor Hjort og Pia Dellgren. Hun bliver hentet klokken 10.00.

Rød sort han: Mallaig Cool Hunter skal til Riisskov –  kommende ejer Mikael Klinge. Han bliver hentet klokken 11.00.

Blanke tæve: Mallaig Crispy Black Melody skal til Haderslev – kommende ejere Karen og Ole Søndergaard. Hun bliver hentet klokken 12.00.

Røde gule han: Mallaig Chief Commander skal til Espergærde – kommende ejere Camilla og Ulf Nissen. Han bliver hentet klokken 13.00.

Blanke gule han: Mallaig California Crash skal til Rungsted Kyst – kommende ejer Trine Bille. Han bliver hentet klokken 14.00.

Sorte gule han: Mallaig Copenhagen Drummer skal til Kolind – kommende ejer Mette Degn Larsen. Han bliver hentet klokken 15.00.

Så Teas børn bliver stort set spredt rundt i det meste af landet den sidste tirsdag i december. Håber selvfølgelig at de alle bliver elsket og får et godt hundeliv, det har de fortjent de små fedbasser.

 

 

 

Comments

  1. Mette Degn Larsen says

    Hej på Fyn
    … sjovt at se hvor de skal hen… lige et par små rettelser (læs:detaljer :-)) Mallaig Copenhagen Drummer skal til Kolind (Djursland) og jeg hedder Mette Degn Larsen 🙂 … og der er nu meget tæt på kun at være 7 dage tilbage!

Skriv en kommentar

*