Hvalpetestweekend

Så er det snart tid til test af hvalpene – i morgen nærmere bestemt. Som jeg har skrevet før, så tillægger jeg min egen vurdering størst betydning, da testen jo er i morgen på et bestemt tidspunkt, og det ikke nødvendigvis er alle hvalpe, der lige veloplagte på lige præcis det tidspunkt. Men det er nu sjovt at få en udefrakommende hundekyndig persons vurdering, og “testerne” er Jens og Katja, der begge er inkarnerede hundenørder. I morgen eftermiddag aften får I som har reserveret en hvalp en opringning om, hvilken hvalp I kan få med hjem den 27. december. Spændende:-). Den 27. december skal vi så også have lavet en plan over afhentning, så man må gerne tænke et tidspunkt ind til afhentning af lille pus, når jeg ringer.

Alle hvalpe er meget søde – og smukke:-) – synes opdrætteren:-), så I kan glæde jer allesammen:-).

 

En hvalp er pt. kun sød, og han kommer sig desværre ikke så hurtigt, som dyrlægen i første omgang troede. Resultatet af podningen viste det, som Gert også troede inden han tog den. Der er ingen bakterier tilstede. Det er immumforsvaret det handler om. Det er også normalt i Juvenile Pyoderma, men det går lige nu hverken frem eller tilbage. Den halve prednisolonmængde i forhold til før, og nærmest en “stand by” tilstand med hævede lymfekirtler og stadig meget hævet omkring munden. Jeg tror, at jeg er nødt til at køre derop igen på mandag, der er længe til på torsdag, hvor de alle skal derop nemlig. Dog er grønnemanden glad og hans almentilstand virker fin. Han spiser og leger, men bliver hurtigere træt.

De andre har været ude og drøne rundt i den store have idag igen og alle har været oppe på bordet og stå fint og blive nusset – hver og en:-).

17-12-2011-5.jpg

De har fået frokosten udenfor igår og idag. Lige når de har spist, så skal de jo tisse osv. så det er nemt lige at smutte ud på græsset. De gør rent bord nu. Der bliver spist op:-).

17-12-2011-2.jpg

Balance og mærkelige lyde, når man skubber til stigen.

17-12-2011-4.jpg

Rørerne er sjove, og brødrene synes også, at hinanden er sjove:-).

17-12-2011-1.jpg

Kom så alle mine vappere:-). De har ikke noget imod at trængsel – de små:-).

17-12-2011-6.jpg

Jeg er lidt i tvivl om, hvem der er øverst, men det er altå søde “rødemand”, der må ned og ligge:-).

 

Skriv en kommentar

*