Så blev det overstået

Som man kan se på forsiden, så er Tea blevet parret med skønne Mac. Jeg vil arbejde lidt på, at få det til at se nogenlunde ud med links osv. i den kommende tid. Så håber jeg godt nok inderligt, at der kommer små i huset her til sommer. Det har været et langt sejt træk med progesterontest – 5 stykker;-), og så en tur til den hollandske grænse her i weekenden. Jeg smider en mere grundig beskrivelse af forløbet på en dagbog for d-kuldet, der bliver offentligt, når jeg er sikker på, at der er hvalpe på vej….Jeg vil forsøge at følge Anitas råd med ikke at scanne Tea for drægtighed. Det vil vise sig alligevel;-), og det stresser tæven – og Tea i særdeleshed – hun er meget ked af at komme til dyrlæge nemlig. Så nu må jeg se, om jeg kan styre mig – for Teas skyld:-):

Skriv en kommentar

*