Så kom der links på

Nu det snart er sommer - Tea og Lærke.

Jeg kan jo godt lide at få det jeg laver gjort færdigt. Her blev det så de forhåbentligt kommende hvalpes stamtavle, der blev så færdig, som den nu kan blive. Når man går ind på de hunde, der er linket til “Van de Weeward”, så skal man selv lige søge på “Rüden” – eller “Hundinen” – eller “Pensioniert”. Jeg kan ikke rigtigt sætte det anderledes op herfra, men det går også nok. Inde på Macs stamtavle er der billeder at finde ved alle hundene bag ham. Jeg vil skrive mere om kombinationen under kuldets dagbog, men lige som en lille appetizer, så er det ud over de hunde, der ligger i linjerne i forvejen, som jeg kender så godt værd at bemærke, at det er linjeavl på CH Dickendall Arnold, der ligger bag hvalpene på både mødrene og fædrene side. Jeg kunne blive ved, men det er nok mest for nørder, så jeg styrer mig lidt nu:-).

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *