Tea og Silja deltog på DRK´s juleudstilling og Tea blev NOVCH.

6-12-2009 – en uge efter mor Lærke blev SEVCH, fik Tea VG i Åben klasse på DRK´s juleudstilling og opnåede hermed retten til at bære titlen NOVCH:-). Dejligt, at vores super tur til Norge nu udløser en titel mere til Tea Smile.

Dommer på udstillingen var M. E. Prior fra England. og kritikken lød:

“Sweet head end expression, clearly not in full coat. She has a ridge of hair sticking up over her shoulder. A correct dubble coat. She falls a bit on the rear. Movement sound”

Det var så det. Tea og jeg fik, hvad vi kom efter:-).

Silja overraskede mig ved at placere sig som 4.vinder med excellent i en meget stor klasse med junior-tæver. Så sejt at min lille gule, i mega fældning og lige knap nok rentgående på sin pote og så ung i klassen. Jeg har meget at lære i “konkurrenceringen”, for det med at handle og være vaks ved havelågen når det gælder derinde, det er altså ikke så let, som det ser ud til.

Her kommer kritikken på Silja:

” Allthough we had a struggle to look in her mouth, she is a very pretty 10 month. It is the handler who needs training. Nicely made throughout. Correct coat, good topline and tailset.”

Som man kan se af ovenstående, så har jeg “lidt” at lære. Andre gange har jeg fået fin kritik for min fremvisning, men ikke i denne omgang altså. Vi må ud i ringene Silja og jeg, for der er kun en vej og det er “practise” som hun ville have sagt;-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *