Lærke og Silja fik 1.pr i åben klasse vildtspor – Lærke blev hermed SEVCH

Lærke og Tea har været en tur i Sverige – og hvilken tur

27-11-2009

Silja – godkendt anlægsprøve ved Trollenäs Slott – dommer Ingela Nilsson (tid:11 minutter)

Det var bare super dejligt at komme ud af bilen og gå spor i en svensk skov – syntes Silja. 11 minutter, det er pænt hurtigt, men hun går meget koncentreret, så det var bare så fedt.

28-11-2009

Silja – 1.pr. med maks point på ordinär prøve åben klasse vildtspor (tid:14 minutter)

Lærke -1.pr. ordinär prøve åben klasse vildtspor (tid:18 minutter) og hermed SEVCH

Den ordinäre prøve blev afholdt af Bassetklubben i Hörby og dommer var Görel Hilborg.

Dommeren var lidt bekymret inden vi gik igang, for det havde regnet rigtigt meget efter, at hun havde lagt sporet igår. Men det tog hundene sig nu ikke af.

Silja gik så fint og koncentreret og snusede kun lidt til “vildsvin”, som der er mange af i den skov. 14 minutter er en super fin tid og Silja opnåede max point på prøven. den første 1.pr. er hermed i hus:-). I øvrigt gik hun på et spor, hvor alle de andre hunde før hende var dumpet – ups;-). Godt hun ikke sagde det før prøven, men Silja gik lige ind i knækket, hvor de andre plejede at fortsætte – ligeud, så det var dommeren rigtigt godt tilfreds med.

Lærke er jo som et barn i Disney Land, når hun går spor i Sverige. Hun skal helst have det hele med, men hun ved altid, hvor sporet går, og hun gik det på en fin tid nemlig 18 minutter. Dommeren var glad for, at jeg var kommet med to hunde, der gik til 1.pr., for hun havde delt en hel del nuller og tredje præmier ud i samme skov i den senere tid, og det er nu engang sjovere, når hunden gennemfører prøven.

Det der startede med at “jeg lader lige Lærke prøve på vejen til Norge” blev til en svensk vildtsporschampion, det er faktisk ret stort:-).

Her er Görel og de to dygtige sporpiger efter prøven.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *