Silja er blevet svensk vildtsporschampion:))

28-3-2010

Silja og jeg har været en tur i Sverige og gå to prøver i Åben klasse. Det blev til følgende:

27-3-2010

(hæderspris) på 19 minutter – i Flyinge.

Dommer Görel Hilborg.

Görel skrev følgende i sin samlede kritik:

” Otroligt bra spårhund, som spårer konsentreret och sikkert trots störinger langs spåret. Passer verkligen som eftersökshund”

Det var jo meget meget flotte ord, og det gav så også HP på dagen. Det var meget vanskelige forhold den dag, da der var træning med brugshunde henover sporet – inden vi gik prøve og imens vi gik faktisk. Dommeren bad dem lige holde en pause mens Silja gik igennem det terrænet, og lille seje Silja fortsatte så sin sporing upåagtet af alt postyret. Dommeren var meget imponeret af hende, og mente at hun ville egne sig som eftersøgningshund. De har et andet system i Sverige end vi har i Dk, og de hunde der er vildtsporschampions må altså gerne eftersøge anskudt og påkørt vildt i Sverige. Jeg er sikker på, at Silja ville elske at gøre det, men sådan bliver det så ikke, hun må nøjes med træning og måske prøver.

28-3-2010

1.pr. og hermed Svensk Vildtsporschampion :))))). Tid 11 minutter – i Järavallen. Ingela havde vildtsporkursus, og havde ret travlt på dagen, så dommersedlen kommer nok med posten, men hun var meget begejstret for Silja og hendes fine præstation på dagen.

Dommer Ingela Nilsson.

Her er Ingela med Silja lige efter, at hun har fået sin præmiering at vide. Hun ser da stolt ud – og med god grund.

Sådan lille ballademager, skognaver, ørebider, kælegris og gadetøs – jeg er stolt af dig:-))).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *