Anna og Tea har været på C-prøve

Marianne holdt C-prøve, og det skulle vi lige prøve – Anna og Tea og jeg. Der er lidt at arbejde med videre, og det vidste jeg godt på forhånd.

Begge hunde havde en fantastisk dag. Det var min debut i åben klasse, og der er ingen tvivl om, hvad vi skal blive bedre til – Tea og jeg – helt klart dirrigering.

Anna og jeg har også rigtigt meget, der skal blive bedre inden vi står til en officiel prøve f.eks. ikke at bytte i det frie søg, men når det så er sagt, så arbejdede hun med en virkeligt kraftig motor, og hun samlede spontant op, hvilket ikke er en selvfølge.

  • Mallaig Eager Sweet Anna: 3.pr på C – prøve i begynderklasse 16. oktober 2016 i Uldum.

Dommerens helhedsindtryk: “Arbejder i et højt tempo – mangler erfaring og rutine – føres OK”.

  • Mallaig Allspiced Blackberry Tea: 2.pr. på C – prøve i åben klasse 16. oktober 2016 i Uldum.

Dommerens helhedsindtryk: ” En dygtig hund, der viser godt potentiale og løser opgaverne fint. Mgl. lidt på dirrigering”.

anna-11-maneder

Sikke en fest hun havde – Anna. Fin kritik på vildtbehandling “Pæne afleveringer, samler spontant op”. Vi skal s.. nok komme efter det – Anna og jeg. Det er så til gengæld en gave at have Tea med også. Også selvom vi skulle prøve åben klasse for første gang, og Tea bliver mega tændt på skud og fjer. Så alligevel så moden og stabil, det giver mig virkeligt noget, at arbejde med hende parallelt med Anna.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *