1.pr. til Lærke – Åben Klasse Vildtspor

Lærke fik sin anden 1.pr. i Åben Klasse Vildtspor mandag d. 4. august 2009 ved Trollenäs Slott i Skåne. Dommer var Ingela Nilsson.

Jeg var utroligt rolig, da jeg kørte til Sverige fra vores lille ophold i Hillerød. Det der skete i søndags overskyggede alt, så det måtte gå som det kunne idag – intet kunne hidse mig op.

Lærke var tilgengæld meget meget tændt og området spækket med vildt – blev jeg informeret om;-).

Hun kastede sig ind i sporet og derudad. Jeg havde sagt til dommeren, at det var helt ok at grine lidt, for det må altså se lidt sjovt ud ind imellem. Lærke udredte sporet helt på egen pote og ville en enkelt gang have mig med ind under noget hegn, hvor der tydeligvis var gået dyr under, men den hoppede jeg ikke på, så hun måtte finde en anden vej, hvilket hun så gjorde:-), så lidt måtte jeg gøre. Ellers var det bare at hænge efter “vilddyret” og med hendes medfødte spontanitet hoppede hun i en pyt, da hun havde lidt vanskeligheder i wiedergangen og vips, der fandt hun sporet igen:-). Altså den hund, det var godt nok en alternativ taktik og ikke en, som hendes datter ville gøre brug af. Da der blev skudt blev hun ikke lidt ivrig, men helt ekstremt ivrig – afsted afsted, og så var vi heldigvis igennem:-). 21 minutter tog det at gå de 600 m, så det var en fin tid.

Nu er der så kun en ordinär prøve tilbage, der kan give Lærke et svensk vildtsporschampionat. Det går vi selvfølglig efter – det er klart:-).

Her ses Ingela med Lærke efter prøven. Billedet er desværre af ringe kvalitet, da et eller andet er galt med mit kamera – øvøv.

Ingela skriver i Allmänt omdöme:

“Ett valdigt trevligt ekvipage, som spåror bra med en del kryssande strackor, något het efter skottet annars allt bra”.

Skriv en kommentar

*