Mærkelige lyde

Det er jo snart nytår, og de små har lyttet til fyrværkeri på Ipad. Både i går morges og her i dag. Det er ikke noget, der gør særligt meget indtryk på dem. Lyseffekterne fra fyrværkeri er ikke til at gengive, så det er bare lydene de har fået.

Her til aften var hele banden en tur inde og kigge rundt i stuerne. Jeg skal da lige love for, at de syntes det var sjovt. Først var de høflige og gik bare og snusede, det gik ret hurtigt over, og så legede de ellers fangeleg herinde. Det er ikke noget vi normalt gør, vi vader jo rundt i dem i køkken og bryggers, men det er lidt specielt med det her kuld, der har været afskåret fra besøg på grund af smittefare fra Parvo. Jeg tænker, at de har godt af at få den oplevelse med – at komme ind og lege i stuen. Når I får hvalpene hjem, så lad dem vænne sig til jer og jeres have – stille og roligt. Lad dem få lidt tid til at lære jer og senere andre at kende. Socialisering er mega vigtig, men det er i den forbindelse hvalpen, der skal tages hensyn til – ikke legekammerater eller bedsteforældre. De skal nok nå at lære den at kende. Så små skridt hver dag. Lad den sidde og kigge lige uden for lågen på dag to f.eks. Næste dag, så går I lidt ned ad vejen og næste dag igen lidt længere. Bær den et stykke, så den sidder trygt og sæt den så lidt ned, så den kan undersøge omgivelserne. I ringer eller skriver jo bare, hvis I er i tvivl om noget.

15-12-2016-1 15-12-2016-2

Så bliver der set og hørt fyrværkeri

15-12-2016-3 15-12-2016-4 15-12-2016-5

Oldehygge

15-12-2016-6

På den lille video får de lidt tørret kalun på fliserne, det er en super beskæftigelse for dem og en god træning af deres koncentration.

https://www.youtube.com/watch?v=nvokc02HAuU

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *