Brug indholdet i hvalpepakken

Som I kan se længere nede, så er der linet op til afhentning. Hvalpepakker, stamtavler, sundhedsbøger, DKK-købsaftaler og EU-kæledyrspas. Det står klart, og guldklumperne er ved at være gamle nok til afgang.

I hvalpepakken er der ud over diverse godbidder, et lille tæppe med Diva på – I vil se hendes pels, hvis I kigger, hømposer der er biologisk nedbrydelige, retrieverline, fløjte og babydummy.

Retrieverlinen er først til at bruge, når hunden er blevet lidt ældre. Den skal helst kunne gå ordentligt i snor, så er en retrieverline super fin og handy.

Fløjten bør I bruge fra dag 1. En fløjte er altid ens. Den er aldrig sur, og den lyder ikke dum, når man “kalder” på sin hund over store afstande. Hvis I er i tvivl om, hvordan den bruges, så får I det at vide af mig – enten ved afhentning eller, når I kommer til jeres personlige træf. Hvis man har meldt sig til træning i retriverklubben, så kan man få instruktion der.

Babydummien er til træning – kun til træning – ikke til leg. Den er rigtigt fin til opstart af apporteringstræning. Igen kan jeg fortælle, hvordan man kommer i gang, hvis man har behov for det. Når I kommer igen med jeres hvalp, så forventer jeg, at I har fløjte og dummy med, så jeg enten kan hjælpe med at komme i gang – eller se, hvor langt I er nået og hvilke udfordringer I eventuelt har. Alle hvalpe vil samle op og aflevere, det er afprøvet – så brug det, de vil elske jer for det.

16-12-2016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *