Glædelig jul

De fritgående ænder er stegt, og dyrevelfærdsflæskestegen er taget op af fryseren. Man må gerne trække lidt på smilebåndet, men vi prøver faktisk at købe ind efter, at produktionsdyrene også har haft et tåleligt liv – uden at vi er religiøse omkring det.

Hvalpene lever i lykkelig uvidenhed om, at de er midt i den største fælles højtid vi har i den vestlige verden. De giver den gas og sover og spiser, der er ikke så mange mellemstadier lige nu:-). Jeg linker en lille morgenfilm igen, og man må bære over med, at Erling vasker skåle op og snakker lidt, han ved ikke, at jeg filmer:-).

24-12-2015.1

Lillejuleaften, og hygge med oldemor i kurven. Hun gik med dem i seng i går aftes, men fortrød, da de farrede rundt og flåede aviser i stykker og var fulde af energi lige da det var meningen, at de skulle sove. Det er næsten ligesom små børn, og det gad oldemor ikke, så hun bad om at komme ud igen:-).

24-12-2015.2

Tålmodighed er en dyd, når der er små i huset, og Diva er meget tålmodig. De små lægger ikke poter imellem, de bider hende i ørerne og i halen f.eks. Diva har erkendt, at de langt overstiger hende i frækhed, og hun slapper fint af i deres selskab. Jeg er stolt af, at hun er så moden i sin omgang med dem, det er dejligt. De elsker hende, for hun er lidt sjovere end de gamle.

Husk bidsikkert hundetøj – jer der kommer på søndag, og husk det er ned at sidde på gulvet, hvis man skal have hvalpe på skødet.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_vIvHtTraY

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *