Så er de præcis 6 uger, og der er periodevist rigtigt godt gang i dem. Om morgenen er de helt vilde for at komme ud af “nattefængslet”, og i dag prøvede vi for første gang, at de selv skulle løbe gennem stuen og ud i køkkenet, det kunne de sagtens finde ud af, og de er altså meget meget søde, når de kommer stormende i mod en.

I går havde vi besøg af en kollega og hendes  to piger, og man kan godt se, at de kan se, at det er fremmede, der kommer ind ad døren. De bliver grundigt undersøgt. Der kommer endnu en kollega med børn her i ferien, så de får prægning på børn, som de bør have.

Vejret i dag har ikke været så hvalpevenligt, men de har været udenfor flere gange, og de har også været ude i den “store have” altså omme på den anden side af hegnet. De har fået ormekur i dag – Milpro Vet. Jeg har rettet mig efter dyrlægens anbefalinger, og de bør nu være færdigbehandlede og fri for orm.

En lille smule billeder i støvregn udenfor i dag. Det gør jeg bedre en anden dag. Derudover har jeg filmet dem her til morgen, da de havde spist og været udenfor. Så var det tid til en god omgang hvalpeleg:-). Så fik de dessert inde i køkkenet – et bæger med tørkost på håndklædet. Bær over med kvaliteten, det er ikke forberedt overhovedet – bare for sjov:-). De kan ses nederst på siden.

22-12-2015.1

Lidt grønt skal man jo have:-).

22-12-2015.2

Tålmodige Cassie med ungerne i mudderbad. Det var jo kun de gule, der blev beskidte – sådan er det jo;-).

22-12-2015.3

Mormor Tea.

22-12-2015.4 22-12-2015.5

Ind i tørvejr til Oldemor Lærke.

22-12-2015.7

Arthur var gået i seng. Det er hårdt at være udenfor.

https://www.youtube.com/watch?v=c5O9cojpnQo

http://www.youtube.com/watch?v=qUx8bOx3ch8

7 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *