Så gik de første 4 uger

Det er utroligt underligt at tænke på, at der kun er 5 uger til, at der kommer liv i hvalpekassen:-). Jeg har taget “ugens billede af Tea” næsten det samme som sidst bare i modsat side af græsset – super fantasifuldt må man sige;-). Man skal så lige tage i betragtning, at Tea ikke på nogen måde er en hund efter fokus. Hun gider ikke det der fotop.., så hun lægger sig ned og venter på, at det går over;-).

Jeg kan sagtens se, at hun er drægtig nu, jeg ville ikke være i tvivl heller ikke uden scanning. Da Gimle og Silja var på besøg igår, gad Tea ikke deltage i de andres “hygge”. Hun gik for sig selv, og det er interessant, at hun på den måde ved, at hun skal passe lidt på sig selv.

De næste par uger skal hun bare leve helt almindeligt med ture i bilen og skoven osv. som vi plejer. De sidste to tre uger kommer motionen til at starte her fra matriklen – ikke så spændende, men jeg synes ikke, at hun skal hoppe så meget op og ned ad bilen som hun gør nu, når hun når længere hen.

Der bliver heller ikke kontakt med andre hunde fra tre uger før forventet fødsel – jo Lærke, men ikke andre. Det er bare sådan en slags sikkerhed, som jeg synes giver god mening i forhold til smitte f.eks. Det er Tea så ret ligeglad med, det er ikke et afsavn for hende – det med de andre hunde.

Tea ved Dallund Sø – 1.juni 2013 – 4 uger henne i drægtigheden.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *