Dippedutterne og Tea

Jeg synes, at man skal være meget forsigtig med at gætte og konkludere noget i forhold til ændring af adfærd og drægtighed. Nu ved jeg jo, at hun er drægtig, men når det så er sagt, så synes jeg, at Tea ret hurtigt ændrede sig efter parringen. Jeg kan godt se lidt fysisk nu på hendes dievorter, men ellers er hun jo stadig stram og slank og frisk. Det er ikke det jeg tænker på, det er det psykiske.

Tea er godt nok en skødehund, men der kan godt gå dage, hvor hun glemmer det, men ikke her efter parringen. Hun følger mig som en skygge rundt i huset, som da hun var en lille unghund. Tea kan ellers godt trække sig tilbage til sofaen og passe sig selv om aftenen, men ikke nu – og det har hun ikke kunnet i et par uger. Hun er sammen med mig, og er der, hvor jeg er.

Muligvis for at gøre opmærksom på, at hendes sult er endnu større end den plejer at være. Hun tigger som om, hun er en udsultet gadehund, og det synes jeg trods alt ikke helt hun ligner;-). Så er det da godt, at Royal Canin har været så hurtige til at levere foder. Jeg supplerer stille og roligt med lidt hvalpefoder fra i morgen – sådan, at hun får ren hvalpefoder i den sidste i uge inden drægtigheden – i nogenlunde samme mængde, som hun får almindelig labradorkost nu. Jeg regner med at lægge et billede ind af Tea ca. hver uge på denne her lille hyggelige D-kuldsblog:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *