De næste to drenge er rejst

Så blev det Gaffas og Balders tur til at rejse idag:-). Tilbage er så Zako, der rejser i morgen fredag. Det tror jeg, at han vil se frem til, for søster Diva giver ham “kam” til den sorte pels, hun spilder ikke den sidste dag med en kuldbror i huset;-). Hold k…, hvor har de dog fået leget godt igennem – inde i stuen;-).

Vi var en lille tur oppe ved den store vej her i dag, og det betyder, at jeg bærer hende derop, og så går hun lidt ind imellem – og sidder bare og kigger. Vi er også godt igang med klikkeren i små sessioner flere gange om dagen.

Dyrlægen tjekkede alle hvalpene for lopper i fredags, og da var alle loppefri. Jeg behandler alle dyr i huset med Frontline ca. hver fjerde uge, men der kan altså godt komme en loppe på en hund alligevel, og hvis den er ubehandlet, så får den sandsynligvis “lopper”. Hvalpene fik en ordentlig tur med spray for ca. 3 uger siden, men effekten af den tur er nok ved at være væk, og nu kan de tåle pipetterne – først nu, når de er 8 uger.

Lulu mente nemlig, at hun havde fået en loppe med hjem, så derfor tjek og dryp . Ellers hører jeg kun godt udefra de helt nye liv – dejligt:-).

29-8-2013.gaffa

Gaffa skulle bare hjem til familien Høyer-Svendsen/Dinesen;-) i Asperup idag :-).

gaffa er hjemme

Det her billede fik jeg på telefonen, da Gaffa lige var kommet hjem (næsten). Han ser da ud til at nyde sit nye landliv i fulde drag:-).

29-8-2013.Balder

Balder skulle med hjem til familien Frilund i Sønderborg, han var lidt træt, da han tog afsted, men mon ikke, at han er vågnet dernede;-).

29-8-2013.zako og diva

Så er der kun os to tilbage – Zako og Diva – nyd det Diva, nu er du snart helt alene med de to sorte piger/tanter;-).

4 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *