Så blev her stille.

Mallaig Chief Commander - Sammie.

Så er de rejst alle hvalpene fra C-kuldet – undtagen “grønnemanden”, der nu hedder Casper, han skal lige blive helt rask først. Jeg har haft kontakt med alle, og de har det godt rundt omkring i deres nye familier:-). Jeg lå og tænkte dem allesammen her i nat, så mine batterier er lidt flade her idag. Muligvis også en reaktion på, forbruget af energi de sidste par måneder;-). C-kuldet vil få sin egen side i den nærmeste fremtid, og her vil man kunne finde dagbogen, så den forsvinder ikke helt selvom den forsvinder fra forsiden.

Her kommer lidt billeder fra “storehentedag” og lidt fra “lige før”.

28-12-2011-1.jpg

Mor Tea har været en god og tålmodig mor. Hun har været træt af dem her til sidst, men hun har aldrig knurret af dem, når de kom løbende for at få en pattetår. Hun er bare gået, når de blev for meget. Her ser det dog ud til, at det er lykkes nogen af dem at suge sig fast;-).

28-12-2011-3.jpg

Sidste aften i kassen, som de var dømt til at sove i – de små ensommer og forsømte stakler. Det var ikke noget, der lige passede dem så særligt godt;-). Vores soveværelse havde været meget bedre;-).

28-12-2011-5.jpg

Søvnen fik dog overtaget til sidst;-). Alt det våde er vand fra vandskålen, som de har trampet i – de små banditter.

28-12-2011-7.jpg

Første fra morgenstunden Mallaig Cliff Hanger – Cæsar, der skal med Susanne og Philip til Dalum.

28-12-2011-8.jpg

Så blev det Cassies tur. Hun skal hjem til Greve med Jennifer og Pia – og Martha (Siljas søster) og Rumle (Cassies Oldefar).

28-12-2011-11.jpg

Mallaig Cool Hunter – Frej, skal med familien Klinge hjem til Århus.

28-12-2011-13.jpg

Et noget overbelyst billede;-), men glade det er Ole og Karen for at får Mallaig Crispy Black Melody – Nynne med hjem til Haderslev.

28-12-2011-14.jpg

Mallaig Chief Commander – Sammie er på vej med familien Nissen hjem til Espergærde.

28-12-2011-15.jpg

Så er det Mallaig California Crash – Cosmo, der skal hjem til Rungsted Kyst med familien Bille.

28-12-2011-16.jpg

Som rosinen i pølseenden Mallaig Copenhagen Drummer – Messi, der skal hjem til Kollind med hele sin store familie. Her på armen af Mette.

3 replies
 1. Hanne Kjær-Andersen
  Hanne Kjær-Andersen says:

  Hej Gunvor . Ville lige sige tusind tak for alle de dejlige billeder og den måde vi har fået lov til at følge hvalpene , næsten dag for dag . Utroligt spændene og det er med stor beundring , både over deres opvækst og det overskud du viser, når du lader os næsten “komme indenfor i deres liv . Jeg har glædet og hygget mig hver dag de sidste otte uger . Tak for det og rigtig mange gange tillykke til de nye hvalpeejere. Rigtig godt nytår og god bedring til Casper. Mvh Hanne

  Reply
 2. Maria
  Maria says:

  Det er helt mærkeligt at alle hundene er væk, når jeg kommer imorgen, men det er godt at se alle de smilende ansigter, der får en hvalp med hjem 🙂

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *