Glædelig jul fra de små fedbasser – og sidste “brush up”

Drummer er en kælepotte.

Juleaftensdag – er hvilken som helst dag for de små tykke. De er morgenfriske og lige om lidt på vej ud til deres første store legetur i haven idag. De får 2 til 3 gange i den store have og et ukendt antal i den lille indhegnede. Det er både for deres aktiverings skyld, men også fordi det er godt i forhold til deres renlighed og hygiejnen inde i huset.

De er ved at være parate til nye udfordringer og til at indtage deres nye familier med storm:-). Teamor er ved at være træt. Ikke sur eller knurrende, men bare “gå nu bare lidt væk – ellers går jeg- agtig”. Lærkemomsen er ikke træt af sine børnebørn. Hun lægger sig ned til dem, og de hygger og putter hos hende. De bider ikke i hende – eller driller, som de godt kan drille Silja, som selv er noget mere barnlig:-). Der er en ro og autoritet og Lærke, som jeg tror, at det er rigtgtigt godt for dem at få med. Roen har de jo fået ind med modermælken gennem Tea, og nu suppleret med mormor Lærkes tålmodighed og gode udstråling, så de er velprægede på den gode måde set fra hundesiden af.

Med “Brush up”, så vil jeg sige, at jeg skal nå at klippe deres klør og runde deres halespidser inden de rejser. Det hører til soigneringen af en rigtig labrador, at man giver dem et velpasset udtryk ved at ordne dem sådan enten en gang om ugen eller hver anden uge. jeg går udfra, at man som en selvfølge også tjekker ører og pels i det hele taget ved samtidigt, så der ikke gemmer sig et eller andet, der skal gøres noget ved.

Hvis man kommer tit på stranden, så vil der sandsynligvis opstå “hotspots”, og de kræver, at man med  det samme får klippet rent i området, så der ikke danner sig et stort “sår” eller hvad man skal kalde det, som “hotspots” er. Hvis man skylder sin hund i lunkent vand efter salltvand – og tørrer den godt, så reducerer man chancen for “hotspots” væsentligt.

Det var vist lige det, som jeg synes jeg ikke havde nævnt henad vejen. Alle købere er velkomne til at kontakte mig – altid, hvis der er noget, som man vil have vejledning om. Husk det! hellere en gang for meget end en gang for lidt:-).

24-12-2011-2.jpg

Hele haven er  deres domæne, og drivhuset er meget spændende.

24-12-2011-3.jpg

Der tages vel imod gæster. Her Linneas veninde Jannie.

24-12-2011-4.jpg

Gamle venner er også populære:-)

24-12-2011-5.jpg

 

De fik et skind at lege med her til morgen, og den røde sorte han fik først fat i det og løb afsted med det. Han blev dog hurtigt indhentet af resten af flokken.

24-12-2011-6.jpg

Spændende er det – skindet, det er der bred enighed om:-).

2 replies
 1. Jennifer Dellgren
  Jennifer Dellgren says:

  Hej! (-:

  Når i tager ståbilleder af de søde små basser, hvorfor skal min søde lille pige (Cassie) så altid være til sidst?
  Det laver vi heldigvis om på når vi kommer på tirsdag og henter hende!
  Forsat god jul! (-:

  Knus og kram fra Jennifer, Martha, Rumle, Pia & Nicolai.

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Du ved da, at man altid gemmer det bedste til sidst:-).
   I lige måde til jer:-) fra Cassie, de andre banditter og Gunvor.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *