Breaking news from puppybox;-)

Så sprækker de - øjnene.:-).

Lidt fjollet, men vi har altså ventet lidt på de øjne, som jo har været på vej. Kom de mon?;-). Jo jo, nu er der flere af dem, der har fået øjne og stor var vores lettelse. Nej, altså seriøst selvfølgelig fik de øjne, men de er jo ret store og kraftige og går fint rundt i kassen. De snuser meget til vores hænder osv. så vi syntes jo, at det kunne være godt, om de så også kom til at se lidt, og det er så stærkt på vej nu:-). Maria er på vej hertil i denne uge igen. Super dejligt med den hjælp og hyggeligt også. Jeg har jo samtaler på skolen en dag i denne og uge, og det er en lettelse ikke at have dårlig samvittighed overfor store og små hunde i den sammenhæng. Tea har været med ude at gå fællestur de her sidste par eftermiddage, og hvalpene kan godt undvære deres pligtopfyldende mor i den tid, og Tea nyder turen. Det er ellers ikke fordi, at hun har brug for særligt meget tid til sig selv lige nu, og jeg har da tænkt på, hvad det kunne gøre for børn, om en menneskemor kunne udvise ligeså meget nærvær som en god hundemor…..Nej, nu stopper jeg lige, og smider lidt billeder ind:-).

Lige til sidst. Hav lidt tålmodighed med mig i denne uge. 9.klasses mat. afgangsprøver (hjemmeregning) skal rettes og samtaler skal føres med elever og forældre. Hvalpene og de voksne hunde må få min tid, før jeg kan kaste mig over hjemmesiden. Så fredag/lørdag bliver tidligste bud på en ordentlig billedopdatering:-).

15-11-2011-1.jpg

Linnea og jeg styrtede ind for at se, om de øjne dog ikke snart kom frem, da vi kom hjem idag. De var lidt fremme hos de sorte drenge igår, og nu er de en realitet. Linnea har en sort dreng med øjne i favnen;-).

15-11-2011-3.jpg

Woop woop gul dreng, med øjne rigtigt godt på vej:-).

15-11-2011-2.jpg

Forsidebilledet. Hold da op, hvor er han en lille vamset lækkerbasse. Lille Knut;-).

 

15-11-2011-4.jpg

Det er da hårdt arbejde at være lille mand;-).

15-11-2011-5.jpg

Sååå hårdt. Tjek den gode pigmentering om munden:-).

 

15-11-2011-6.jpg

“Jeg kigger da lidt ud – tror jeg nok”.15-11-2011-7.jpg

Se nu den fede gule til højre. Han ligger ikke bar normalt, nej, han strækker sig og ligge på ryggen og nyder måltidet, selvom han ser ret opfyldt ud;-).15-11-2011-8.jpg

Helt ekstremt “labbet” attitudei en meget ung alder. Tror, at det skal ind i mit “slide show” på hjemmesiden, når jeg får tid til at rode med det.15-11-2011-9.jpg

Mor Tea har hverken FB eller SMS, hun nyder sin moderrolle, og børnene ser også ud til at nyde hende:-).

2 replies
  1. Karen Søndergaard
    Karen Søndergaard says:

    Tak Gunvor for de skønne billeder. Det er så dejligt at følge med i deres udvikling. De er bare så charmerende og smukke.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *