Casual life style;-)

De har været udenfor et par gange idag, og jeg har lagt rør og paller frem. Der kommer nok lidt mere på legepladsen med tiden, men det er fint nok lige til en start. Grønnemanden er i væsentlig bedring, og han har også været igennem drænrørerne ligesom de andre. Vi har haft besøg af Susanne og Philip idag, og de to sorte drenge blev lige nusset, og så lagt til at sove igen. De var meget trætte, da der var besøg, for de havde lige drønet rundt både ude og inde, så batterierne var ret flade. Det går nok, når man bor i Odense og bare kan kigge ind en anden dag. De har alle som en været en tur på køkkenbordet idag. De har “stået” på et lille håndklæde, og jeg har kigget lidt eksteriør. De kommer alle derop så tit som muligt, for det giver også et godt indtryk af temperament, når de skal stå, og så ved jeg, at de alle har fået kontakt alene den dag.

Lidt billeder fra kassen her til aften. Nu vil jeg gerne snart have en god solskinsdag, så vi kan få gode billeder udenfor. Vi har forresten en hobbyfotograf blandt køberne – Ole, der skal have den ene af tæverne. Dejligt, for jeg lægger planer om gode profilbilleder af kuldet, når de er 6 uger og 7 uger:-).7-12-2011-1.jpg

Rød tæve i en stille stund med sit får:-).7-12-2011-2.jpg

Blank tæve fortæller blank han, at han lige så godt kan indrette sig på “girlpower” – selvom pigerne jo ikke ligefrem er i overtal i det her kuld.

7-12-2011-3.jpg

Jubii – Linnea kommer i kassen. Linnea mener, at kraftige støvler – og handsker som dem minkavlerne bruger ville være fint – og et godt tørklæde til håret.

7-12-2011-4.jpg

Blank tæve i den ene arm.

7-12-2011-5.jpg

Det er altså den fedeste stil de lægger for dagen de gule drenge – så afslappede. I hverttilfælde lige i det øjeblik;-).

7-12-2011-6.jpg

Man får lynhurtigt gode venner i hvalpekassen – de vil snakke allesammen på en gang:-).

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *