Vinterferie

Vi nyder vinterferien – hundene og jeg. Ikke fordi vi har foretaget os en masse spændende ting, men der har været god tid til træning og gåture – og bare afslapning. I søndags havde jeg besøg af nogen søde labradormennesker, der har lagt spor til mig et par gange. Nu var det så min tur til at give dem spor, det havde vi aftalt for meget længe siden. Vi havde ikke bestilt sne på dagen, men sne det var der, og slud og blæst på. De fik gået deres spor, og jeg må sige, at det ikke var så svært for hundene, som jeg havde regnet med. Bagefter byttede de spor, og gik med henholdsvis Anna og Tea på de modsatte spor. Man kan godt lære noget af at gå med andres hunde, og nu kendte de jo sporene. Det var en super hyggelig hundedag, hvor vi fik hjemmebagte fastelavnsboller og kaffe i bagsmækken af vores biler bagefter. vi havde hver vores godt brugte hunde med hjem til en rolig søndag aften. Det med spor, det bruger virkeligt hundene mentalt. 

Træningsmæssigt set, så er Anna og jeg i gang med at repetere “fri ved fod”. Egentlig, så tror jeg, at det er en disciplin, som konstant skal holdes ved lige – hele hundens liv, hvis man vil have den til at virke. Derudover så er der dirigering på programmet. Jeg har bestemt mig for at bruge samme terræn i et stykke tid, så hun er klar over, at der ligger en dummy på nogen bestemte steder. Jeg tror, at der skal en form for automatisering til, hvis de skal lære retningerne.

I eftermiddags var der leg med Divas gamle ven Leon oppe ved gymnasiet. Anna trængte til en ordentlig løbetur, nu når hendes løbeveninde Fine er flyttet.

Cassie og Løjser har haft deres første date, så nu er det bare at krydse alt det, der krydses kan for at der kommer små midt i april.

Tænker, at der er andre end mig, der længes efter sommer. Anna og mig til træning hos Marianne, hvor vi netop træner dirigering.

4 replies
 1. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Krydser alt hvad krydses kan for en flok lækre små hundehvalpe til april.????????????????
  Må de blive lige så dejlige og sunde som sidste gang de to fik “børn” sammen.
  Er helt syg ved tanken. SUK❤️

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *