Man må hyle som de ulve man er iblandt

Overskriften beskriver Annas situation som enehund sammen med Tea. Hun har prøvet – og prøver ind imellem at tage en pind for at gøre sig interessant for Tea, der fuldstændigt ignorerer det. Fine ville jo have reageret på det, og så ville Anna og Fine have taget en løbetur med pinden – og Diva måske også.

Tea er rigtigt godt tilfreds med, at der er 100% ro på gåturene, for det er det der er. Anna har måttet indstille sin “gåtursvildskab”, og så må hun pænt tøffe afsted i nærheden af Tea. Det er sundt for Anna, for hun er nødt til at forholde sig til Tea, og Teas ro har en afsmittende effekt på Anna.

Vi træner ret tit, når vi går tur, for de er begge lydige nok til at vente på hinanden, og det er jo fin træning i sig selv. Tea vil meget gerne holde en dummy, når vi er på vej tilbage til bilen, så det får hun så lov til. Anna  fik så også en i dag, og så gik de ellers tilbage med hver deres dummy i munden, og kom til at minde rigtigt meget om hinanden, og så kom jeg til at tænke på overskriften:-)).

Fine og Diva stortrives ovre i Holbæk. Jeg er næsten nødt til at sætte det her søde billede af Diva ind i dag.

Inge Margrethe Dam Nielsens billede.

Hun er da sød – har indtaget det der er eller var Inges læsestol, nu er det Dronning Divas tronstol:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *