Vi socialiserer og træner

Som man nok kan forestille sig, så er der nok at se til på hundefronten lige nu. “Pseudotvillingerne” Soffy og Roísín skal trænes, socialiseres og Tea og Anna skal have deres motion. 

Roísín er fortsat den mest cool lille labradorpige, som man kan forestille sig, hun elsker alt og alle og især at komme ud og opleve noget. Hun har været til “Superbrugs Cup” i Søndersø. Altså bare oppe og hilse på en masse mennesker og høre larm og hilse på andre hunde osv. Så har hun været på Hasmark – den store labradorudstilling – som tilskuer. Det var super hyggeligt bare at sidde og kigge i godt selskab.

Hun har været på Odense banegård og stået på perronen, hvor togene kom ind og reklamerne rullede op og ned – og stået ved siden af rulletrapperne. Intet ryster hende, det hele er bare lidt spændende:-). 

Soffy var også en lille tur på Hasmark, for der var en “Back on Track” bod, og den lille tyndpelsede hund er nødt til at have noget at holde varmen i til vinter, når hun sidder og venter i bilen f.eks. 

Vi går i FT klubben hver onsdag lige nu, og det er faktisk meget hyggeligt. Jeg tager det med, som jeg kan bruge, og spørger en masse, hvis jeg finder en træner, som der har noget at byde ind med. 

Soffy er virkeligt sjov at træne med. Der er så meget tempo på hende og så meget pleaser, at det er til at blive helt høj af at lave noget med hende. 

Til gengæld brænder hun så meget energi af, at jeg har svært ved at holde huld på hende. Da jeg var oppe hos Gert  med Roísín til vaccination, så “Unghundetjekkede” han Soffy. Der var intet at bemærke ud over, at hun gerne måtte tage lidt på. Vi kører med lidt leverpostej og olie i maden, og så har jeg købt Pemmikan – både til jagtsæsonen og til Soffy.

Lille Roísín var perfekt i huld, og hun vejede knap 7 kg i mandags – 11 uger gammel. Man kan vist roligt sige, at det er en del mindre end en udstillingsmodel;-). Det vejer tæverne tit når de rejser som 8 ugers – såvidt jeg husker.

Hvad med de to andre hunde i huset? Ja, de får kærlige klap og gåture og lidt træning, når der er tid til det. 

Soffy på placeboard. Det er rigtigt godt til en hund med så meget power. Der kan vi træne bliv med distrationer f.eks.,  og også kom ind og aflever siddende foran mig. 

Lige så sprængfyldt med energi som hun er, lige så sød og kærlig er hun – Soffy.

Roísín er også virkligt motiveret for træning og meget fokuseret på mig. Vi har et par små trænningssessioner hver dag. Herover søger hun godbidder i et lille afgrænset område, og det gør hun mens jeg fløjter områdefløjt. Ret smart måde et indkode “snuden i jorden på” til senere dirrigering. Derudover er vi igang med lineføring og fri ved fod. Vi leger også og laver kontaktøvelser og er startet på placeboard. På næste fredag skal vi til træning nede hos Iben, hvor jeg tror flere fra kuldet kommer, det glæder jeg mig til. Jeg ved, at Iben gør meget ud af grundlydighed og som noget nyt for mig, så skal vi have legetøj med til trækkeleg – spændende.

2 replies
  1. Karen Søndergaard
    Karen Søndergaard says:

    Forstår godt, at der er nok at se til, men ved, at du elsker det. Ingen hund skal kede sig i dit selskab. De ser søde ud.❤️❤️????

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *