Velkommen til Batmoors Irish Eira

Jeg tager hul på et nyt og spændende kapitel i mit labradorliv med denne her lille sorte pige – Roísín, det udtales Rosheen.

Bag hende ligger meget stærke irske jagtlinjer. Både mor og far er ejet af Nigel Carville – Kennel Astraglen, som Kennel Batmmors har et samarbejde med.

Roísíns far er INT F TCH Waysgreen Apollo. Ud over sine flotte resultater og tiltler, så er han en pæn hanhund, der har givet god sundhed både her og i sit hjemland.

Hendes mor Astraglen Inca faldt jeg for på stedet, da jeg besøgte hende nede hos Iben og Thomas. Hun hviler meget i sig selv og har et dejligt venligt væsen. Hun er gået ubesværet ind i flokken af tæver, der bor indenfor hos Iben og Thomas, når de har hentet hende i Irland. Det siger noget om psyken hos hende, at hun tager sådan en flytning “fra oven og ned”. 

Hun er en meget god og tålmodig mor, det betyder også noget, at hun gør det godt, når hun har hvalpe. Bag hende ligger FTCH Waterford Ganton og INT FTCH Astraglen Faith, så lille Roísín har en masse arbejde med sig i bagagen.

Roísín har her på sin første dag på alle måder været 100% eksemplarisk. Det virker som om, at hun har det jeg elsker, hun er cool og hviler helt i sig selv. Der er ikke noget, der har rystet hende i første omgang, og så er vi jo godt i gang. Hun tusser bare rundt med let logrende hale, og udstråler, at det her, det er helt okay. I det ligger både arv og god prægning fra kennel Batmoors. Jeg er virkeligt glad for hende – allerede.

Jeg vil gerne understrege, at jeg holder uendeligt meget af mine andre labrador – og af labrador af udstillingslinjer i det hele taget. De har givet mig SÅ meget igennem mit snart lange samliv med dem, og de bliver ved med at give. Anna gør det super godt på jagt, og hun er velmeriteret på spor, og jeg ser frem til den kommende jagtsæson med hende.

Jeg har bare brug for at åbne en ny dør, hvis man kan sige sådan, og “knock knock” håber jeg, at Roísín og jeg siger om et par år, og åbner døren til markprøverne. Nogengange er jeg måske for tænkende og reflekterende, men al den tanke og refleksion har ført til, at det blev Roísín, der blev den næste labradortæve i mit liv, og jeg glæder mig rigtigt meget til det liv.

Hej Tante Tea. Roísín er lige kommet ind i bilen og Tea er verdens mest tålmodige tante.

Så er vi hjemme i haven, og har hilst på de andre hunde.Især Soffy synes, at hun er meget spændende.

Jeg synes næsten, at man kan se, at hun er cool den lille Roísín – udtrykket er sødt, men hun ved godt, at hun er noget værd.

Det blev til billeder med telefonen i dag – med Erling som fotograf. Mathias kommer vist nok i morgen, og han er ret god til at tage med mit kamera, så det håber jeg, at vi får gjort. 

Der er ro i hundehuset nu, og jeg har jo lov til at håbe, at det holder lidt af natten med:-).

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *