Vejret er for godt

Vejret er for godt til at skrive på bloggen. Der går alt for lang tid, det må jeg indrømme. På den anden side, så sker der ikke rigtigt noget, som der ikke plejer at ske – heldigvis for det. Jeg og hundene har det godt, og temperaturen kalder på apportering i vand. 

Jeg har fået det her skønne billede af Divas datter Freja – og Birgit, der skriver, at de elsker deres søde og dygtige hund. Sådan tilbagemelding er bare så meget værd. Det giver mening, at sætte et kuld hvalpe i verden, når der bliver sat så meget pris på dem, ude i de hjem de kommer til, og som opdrætter, så bliver jeg helt varm om hjertet.

Hun ser så fin ud – Freja. Lækkert hovede og lækker pels og farve – dejligt, at det er kombineret med et sind, der bare fungerer!

Soffy 5 måneder og med “solstriber” i det brune, det ser sødt ud. Soffy har i det hele taget en eller anden evne, til at få folk (og også mig) til at falde for sig. Jeg ved ikke helt, hvad det er for en faktor, der udløser det, men et eller andet, det har hun altså.

Der er endda nogen, der ser hende,  som får lyst til at få sådan en lille praktisk hund, meeeen nogen udelukkende familiehund, det er hun ikke. Hun har en meget stor motor, og den skal man være meget bevidst om, når man træner og går tur osv. 

FT-klubben har i øvrigt lige indgået en aftale med DKK og fuld overførsel af stamtavler for FT spaniels. Det er nemmere for mig, der er vant til at rode med “Hundeweb”, så overfører Soffy fra DJR til DKK.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *