Badedyr

Når temperaturen stiger, og der er varme i luften, så er der intet som at træne vand eller bare bade for sjov, når man er labrador. Det med at svømme, det giver god konditionstræning, og så er det pænt hårdt, så man får dejligt tilfredse hunde bagefter.

 

Anna springer i vandet:-)).

Se lige det her herlige billede af divaen – Diva herunder. Hun er med på golfbanen – og på golfvognen:-)). Fine og Diva er tit med Mogens på golfbanen, og det hygger de sig med – både hunde og Mogens.

Ellers går hundelivet lidt som det plejer, men det er dog nyt, at jeg har en Soffy, og hun bliver trænet et par gange om dagen – som regel.

Jeg er gået over til at træne hendes søg på forskellige steder, hvor hun skal finde en bold. Der er INTET, der kan tage hendes opmærksomhed, hvis vi træner. Det bliver helt klart en Soffy, der vil gå igennem ild og vand for at rejse fugle.

Apportering – også gerne fra vand. Stakkels lille Soffy bliver våd som i våd helt ind til skindet – i modsætning til labberne, men det afskrækker hende altså ikke, og hun er allerede ved at være en fin lille svømmer.

Soffy er min første hund ud af rene arbejdslinjer – og hold k…., hvor er hun fantastisk at arbejde med. Det er udelukkende power og will to please, når vi laver noget. Vi starter til noget træning i FT klub regi om et par uger. Hvor meget det giver, det ved jeg ikke, men det giver i hvert tilfælde noget socialisering, og det er også noget værd. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *