Træning

SEVCH NOVCH Jubilant Kinclaith Rose - Lærke

Så er vi igang med træning igen – efter en ret lang ferie;-). På sporet som Peter havde lagt i Randbøl, var der strækninger,  hvor Tea var meget længe om at beslutte sig til, hvor sporet faktisk var. Hun arbejdede konstant i en time og ydede det hun kunne den dag – sådan er det nogengange, og man kan så undre sig over, hvorfor en hund kan gå en 40 timers på 25 minutter den ene dag, og en anden dag skal bruge 60 minutter. Jeg tror ikke, at vi får det nøjagtige svar, men jeg går igang med at træne så tit som muligt igen nu, så yder jeg da mit til, at den sidste prøve på året, som vi håber at få plads på, kommer til at gå godt.

Tea og Lærke har badet næsten hver dag hele sommeren, og for et par dage siden opdagede jeg et “Hot spot” hos Tea – øv. Sommer, fugt og varme skaber en rigtigt god grobund for “Hot spot”, og jeg fik selvfølgelig klippet fri og følger godt med i, at det ikke breder sig.

Jeg får lidt pres på de kommende dage, for der nærmer sig et bryllup i familien, så opdateringerne kommer til at vente lidt:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *