Ferie ved Lac De Chalain

Labbeliv, når det er allerbedst - Tea med dummy Lac De Chalain.

Så blev det tid til en opdatering efter, at vi kom hjem fra  en dejlig ferie Frankrig i tirsdags. Der skal lige muges og vaskes inden, at jeg kan få samvittighed til at kaste mig over hjemmesiden. Jeg havde virus på computeren igår, og min hjemmeside blev midlertidigt lukket fra webhotellets side, så det var s.. alvor. Min computer stod bare og blinkede til mig, og der var overhovedet ingen “connection”. Christian blev hentet og heldigvis kunne han fikse det ret hurtigt. Dog havde han brugt en time på at genoprette min hjemmeside med back-up fra min udbyder sååå.., det kunne være gået helt galt med det hele. Nu virker det, og jeg synes da, at der skal lidt billeder på bloggen fra turen. Har lige fået lovning på et 40 timers spor på søndag, det vil jeg se frem til. Så har jeg i øvrigt endelig fået taget mig sammen til at sende data og billede til “Labrador på toppen” på labradors hjemmeside, til “Hall of Fame” på Region Fyns hjemmeside og meldt Tea til racebogen 2012. Hun har gjort det godt – i al beskedenhed. Jeg smider også lidt billeder fra ferien ind andre steder på siden.

Et skønt Lærke/Tea billede. Jeg gik ned for at svømme med dem, og den sten kaldte bare på at man hoppede op på den:-).

Ren labbenydelse – Tea kan blive ved og ved.

Lærke vil også gerne :-).

Lærke er næsten 7 år, og hun har ikke et eneste gråt hår om mulen – man udstråler dog en vis værdighed (nogengange;-)).

Det blev det her billede, som jeg sendte med til racebogen. Det fanger Teas udtryk helt perfekt.

Så er der dømt pause. I starten var de bundet en del, når vi var ved campingvognen, men de fandt ret hurtigt ud af, hvor de måtte gå til, når vi var derude;-). De to damer sov i bur i forteltet, for de ved godt, hvordan man kommer ud af sådan et og hen til eventuelle skraldespande – suk.

Buret fra bilen er de vant til, og det gik rigtigt fint med at sove der.

“Så okay da – vi slapper af nu”. Tea og Lærke var 100% nemme at have med på ferie. Altid venlige over for alt og alle, og så nød de de daglige svømmeture i fulde drag.

Skødehunden Tea, Linnea og Lærke i forteltet.

Lærke havde en feriebamse med – mormor skal have sit legetøj;-).

Puha – bjergvandring – kan man næsten se, at de siger. Man kan kun komme til at gå tur, hvis man gider at gå opad, så det gjorde vi selvfølgelig hver dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *