Tillykke til B-kuldet

Midt i parring, ture over storebælt – og røntgen af C-erne, så var der lige ved at smutte en fødselsdag for mig. Selvfølgelig skal B-erne have en hilsen:-). Jeg håber, at I alle har haft en god dag derude:-). Fra det kuld har Chili det i hverttilfælde rigtigt godt i sin nye familie. Jeg hører dagligt nyt, og det hele bekræfter mig i, at det var helt rigtigt, at Chili fik lige præcis den familie og omvendt:-).

Gimle ser jeg jo regelmæssigt, og hun trives med Silja og Dexter i Gadbjerg. Dustin og Mirah har jeg ikke lige hørt fra siden hvalpetræffet, men jeg regner med, at alt er okay i Roskilde og Odense. Diesel hører jeg lidt til, når jeg snakker med Katja, de træner seriøst alt efter, hvor meget tid Katja har.

Caya og Bonja har det – sidst jeg hørte fra ejerne fint, så selvom det er længe siden, så regner jeg med, at det stadig er sådan. Intet nyt er jo godt nyt.

Igår var jeg en tur på Sjælland for at besøge Major og vi kører turen igen i morgen. Der når vi også lige rundt om Cassie og co. for der skal også være plads til lidt hygge på den liiidt lange tur mellem Søndersø og Greve.

Som man kan se under resultater, så er der kommet svar fra DKK på Nynnes billeder – f…, hvor er det fedt:-). Vi venter så på Cassies – og venter;-).

Søde Silja med et par B-banditter. De elskede Silja – og omvendt:-).

 

 

Comments

 1. Nårh, hvor er hun søde den smukke Silja…

 2. Pia Dellgren says

  Søde Silja med søde hvalpe!
  Maria har du styr på Siljas fødeselsdag er en fredag denne gang?
  Her skal der være stor fest for søde altid livlige Martha – tror ikke Silja og Gimle siger nej til en fest:)

  Men først holder Cassie fest med mor og mormor så hyggeligt!

 3. Ja, det er det sørme også.. Tror, ikke de to tøser vil takke nej til en god og livlig fest 🙂 Hører jo Martha savnede Silja, da mor og mormor var på besøg, det var lidt synd..

 4. Pia Dellgren says

  Martha mister lidt for Gunvor hver gang hun glemmer Silja!
  Det forhold hun har til sin søster kan ikke beskrives det skal opleves…..så igen i dag tager vi imod med et smil men ondt i hjertet har lille Martha.

 5. Nårh, det er også synd for hende.. Vi må huske, at slå et smut forbi jer, når vi kommer over broen næste gang..

Skriv en kommentar

*