Hyggetur til Sjælland

Sidst jeg skrev var på B-banditternes fødselsdag. dagen efter var vi på Sjælland igen – altså torsdag. Jeg valgte i fuld enighed med Lærke og Tea at gøre det til en hyggedag, så det blev til en 1/2 arbejdsdag og så afsted. Vi ville en tur ud omkring Pia og Cassie og Martha – denne gang i dagslys.

Det blev til en god lang gåtur ved stranden og lidt billeder af Cassie og co. Kaffe og bobler nåede vi også:-),  inden turen gik omkring Major, der fuldførte projekt D-kuld på allerbedste vis.

Igår var Jens her med team Gadbjerg, og skoven blev løbet tynd (af Silja og Gimle) – inden de fik elgkødben at hygge sig med allesammen.

Status på c-kuldets røntgensituation er som følger: Nynne er fotograferet og super-status;-) på hundeweb, Cassie fotograferet. Vi venter stadig på svar fra DKK på AD og HD. OCD er ikke påvist. Sammie og Cosmo bliver fotograferede i morgen. Frej, Cæsar og Jepper på onsdag. Balou er den eneste der mangler fra kuldet. Han er overtaget som en lidt speciel hvalp og på lidt specielle vilkår. Jeg håber da, at han bliver røntgenfotograferet, men kuldets samlede sundhed kan fint vurderes på 7 ud af 8 hvalpe. Balou har aldrig haltet, og er sandsynligvis lige så sund som vi håber på, at de andre er.

Det hjælper altså at skrive skal røntgenfotograferes i købsaftalen. Jeg er stolt over mit C-kuld, det er godt samarbejde!

Lidt billeder skal I da lige have fra de sidste par dage.

Søde glade Cassie tegner til at blive en sund og stærk tæve:-).

Cassie er 1 år gammel – særdeles godt hovede (i al beskedenhed;-)).

“We are family” – de nøøød turen.

Så er der jo dem, der er blevet modne og voksne;-) – bare de har en bold. Siljas søster Martha. Begge piger er 100% boldfikserede, det er da lidt pudsigt.

Jeg er nødt til at vise Catmans “Cat-power-attitude”. Tea ser lidt sørgmodig ud, hun accepterer ham da, meeen hun glæder sig til, at han er stor nok til at komme udenfor, så man kan få lidt fred i sit hundehus;-).

 

Catman gad da ikke kun være i stuen, når der var 3 nye og spændende hunde på besøg. De tre vidste så ikke, hvad de skulle stille op med sig selv og Catman. “Han var jo ikke bange – som han burde være”;-).

“Jeg vil også have lidt vand – Gimle”. Vi har faktisk ret meget sjov ud af det med kat/hund:-).

 

Comments

  1. Gode billeder af Cassie.. Og det er altså sjovt med ham catman 🙂

  2. Tak:-). Ja, det er en værre mis – han savner lidt sjov med Gimle og Silja;-).

Skriv en kommentar

*